Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Májusban érkezik Nelly Furtado új albuma!

Nelly Furtado - Májusban érkezik Nelly Furtado új albuma!

Május 25-én fog megjelenni a szupersztár következő angolnyelvű stúdiólemeze. Nelly ismét Timbalandet hívta segítségül, reméljük megint hatalmasat fognak alkotni, akárcsak 2006-ban a ‘Loose’ című albummal. Ha kíváncsi a lemez címére és a részletekre, kattintson!

A májusban megjelenő korong címe ‘Lifestyle’ lesz, közölte Twitterén az énekesnő. Nelly nemrég nyilatkozta: “Egy angol lemezt is csinálok. Timbalanddel stúdióba vonultunk nagyjából fél éve. Két nap alatt 20 dalt írtunk. Nagyon lelkes vagyok.”

Furtado hozzátette, a lemezben felfedezhetünk majd némi funkot is. Ryan Tedder producer-dalszövegíróval (a OneRepublic énekesével) is dolgozik az anyagon Nelly, így a siker szinte garantált.

Nelly Furtado - Májusban érkezik Nelly Furtado új albuma!

Előző lemeze, a 2006-os ‘Loose’ többszörös platinalemez lett számos országban, és olyan slágereket tartalmaz, mint a ‘Maneater’, a ‘Promiscuous’ vagy a ‘Say It Right’.

Luxi

2010. 03. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2010. 03. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 03. 16. 18:33
Májusban érkezik Nelly Furtado új albuma! - Friss Hírek - Hirfal.hu Májusban érkezik Nelly Furtado új albuma! - 2010.03.11 11:08 - Május 25-én fog ... hatalmasat fognak alkotni, akárcsak 2006-ban a 'Loose' című albummal. kultura.hirfal.hu/majusban_erkezik_nelly_furtado_uj_albuma-3001700.html - Tárolt változat MáJJusban? ;-)) Nincs már (...exe) VÍRUS a music.hu-n?? sztárfigy'... (Ja, tegnap reggel "megjött" "Bé" is... Ma du. meg befordultam a kis uCCájába, hát nem lebuktam. Pont jött kifele ő meg...) ;-/

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Májusban érkezik Nelly Furtado új albuma! cikk képei
Nelly Furtado - Májusban érkezik Nelly Furtado új albuma!Nelly Furtado - Májusban érkezik Nelly Furtado új albuma!