Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Feltörekvő brit tehetségek III.

Tiffany Page - Feltörekvő brit tehetségek III.

Napjaink feltörekvő csillagai közül, talán Tiffany Page neve a legkevésbé ismert. Többeknek még Angliában sem mond sokat a neve, pedig egy hihetetlenül tehetséges, fiatal előadóról van szó.

Walk Away Slow

Jelenleg Tiffany Page még nem rendelkezik saját albummal, és kislemezzel sem. Tehát igazán pályakezdőnek nevezhetjük a szakmában. Ezzel együtt már megtekinthető bemutatkozó videoklipje, a Walk Away Slow című dalhoz, ami után már most a jövő kiemelkedő énekesének tartják.

Tiffany 1986-ban született Londonban. Egy éves korában szüleivel az afrikai Zimbabwébe költözött. Itt kezdett el az énekléssel foglalkozni. Egészen hat éves koráig egy kórus tagja volt, amivel megalapozta magabiztosságát az éneklés terén. Ezután a családjával együtt visszatért Angliába.

Tiffany Page - Feltörekvő brit tehetségek III.

A fiatal lány 14. születésnapjára kapta első gitárját, ami után már nem volt visszaút. Egyre többet foglalkozott a zenével, elkezdett énekelni és dalokat írni. Manapság más szövegírókkal dolgozik közösen azért, hogy később minél jobb dalokat írhasson.

Nyáron látott neki első albumának elkészítéséhez. A munkálatok Londonban és Los Angelesben folytak. A demo felvételek már egy ideje meghallgathatóak Tiffany MySpace oldalán, valamint néhány videót a YouTube-ra is feltett. Már honlapja is készülőben van, és fellépéseinek időpontjai is egyre csak gyűlnek.

Első kislemeze, Walk Away Slow címen fog megjelenni március 15-én. A dal klipje már a közelmúltban elkészült. Elsőre azt gondolom, talán többet is kihozhattak volna belőle. Nekem a dal is jobban tetszett az élő, demo verzióban, amit a cikk utáni linkre kattintva meghallgathattok.

Ebből a stúdiófelvételből mintha még hiányozna egy kis élet. Nem beszélve arról, hogy Tiffany még mindig nem akar elmosolyodni. De azért mégis csak egy tetszetős felvételről van szó! A készülő albumról egyelőre nem sokat tudni, de talán a Pixie Lott-tal is szerződésben álló Mercury Records kiadó neve, garancia egy ütős kis lemezre.

engyus

2010. 03. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

engyus 2010. 03. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Feltörekvő brit tehetségek III. cikk képei
Tiffany Page - Feltörekvő brit tehetségek III.Tiffany Page - Feltörekvő brit tehetségek III.