Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Végre megérkezett Lady Gaga új klipje

Lady GaGa - Végre megérkezett Lady Gaga új klipje

Hosszas huzavona után végre megérkezett Lady Gaga, régen várt Telephone című dalának klipje. A Beyoncé közreműködésével készített felvétel zenei videója már januárban elkészült, mégis csak a mai nap folyamán vált közkinccsé.

Telephone

Lady Gaga ismét nem hazudtolta meg önmagát. A kihívó és botrányos öltözködéséről és viselkedéséről híres énekesnő, újra a figyelem középpontjába került. Ezt azzal sikerült elérnie, hogy már hetekkel ezelőtt beharangozta új klipje bemutatásának időpontját, amit többször is későbbi dátumra módosított.

Bárki bármit mond, szerintem ez Lady Gaga tudatosan felépített propagandája volt. Addig-addig halasztgatta a premiert, míg végül már szinte mindenki az új videót várta, mindenki rá figyelt. Az elmúlt napokban egy-két fotó is kiszivárgott egészen „véletlenül”. Míg végül hazai idő szerint, a hajnali órákban sor került a premierre.

Lady GaGa - Végre megérkezett Lady Gaga új klipje

A Telephone című dal eredetileg Britney Spears számára készült hónapokkal ezelőtt. Ám a Gaga és Rodney Jerkins által írt szerzeményt végül Britney visszautasította. Így Gaga úgy döntött elkészíti magának. Valamint felkérte napjaink szintén egyik legnépszerűbb énekesnőjét, Beyoncét, hogy segédkezzen a felvétel elkészítésében.

A dal Gaga második, The Fame Monster címet viselő albumának, második kislemeze. Valószínűleg nem lesz olyan hatalmas siker, mint a korábban megjelent Bad Romance, de biztosan népszerű lesz a rajongók körében.

A klipet már január 28-án leforgatták Los Angelestől nem messze, Lancasterben. A videót Jonas Akerlund rendezte. A közel tíz perces videó egyszerre merész, megdöbbentő és zseniális. Lady Gaga hozza szokásos, utánozhatatlan formáját.

De igazán Beyoncén lepődhetünk meg, aki valószínűleg Gaga hatására, szokatlan külsővel és öltözettel járul hozzá a klip sikeréhez. A női börtönök kemény világát, és egy gyilkosságot felölelő zenei videót, pár óra alatt közel 150 ezren tekintették meg. Gyarapítsuk hát Mi is ezt a számot!

engyus

2010. 03. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

engyus 2010. 03. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 03. 13. 11:00
Azt hittem Lady Gaga és Beyonce váltanak egy forró csók csatát.
Vendég 2010. 03. 13. 11:21
Lady Gagának az a célja, hogy úgy nézzen ki mint Amy Winehouse?
Vendég 2010. 03. 13. 17:23
Na tessék erről beszéltem... Összeült a producer-csapat és kiszámolták, h mennyi manit kell belefeccölni egy új " tehetségbe ". Nem volt nagy a keret - erre futotta. A fiatalokat már régen nem a zene érdekli, hanem a bal.szkodás. Erre ez a tyúk meg kiváló.
Vendég 2010. 03. 15. 17:14
dj balázs én nem tudom h mi történtvele´de az biztos h még számtalanszor meg fog xd´´1 lepni titeke!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Végre megérkezett Lady Gaga új klipje cikk képei
Lady GaGa - Végre megérkezett Lady Gaga új klipjeLady GaGa - Végre megérkezett Lady Gaga új klipje