Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Valószínűleg vége a Sugababes karrierjének

Sugababes - Valószínűleg vége a Sugababes karrierjének

Népszerűtlen felvezető dalok, idegesség, és Mutya Buena támadása jellemzi mostanában a Sugababest. A csapat karrierjének a jelek szerint lőttek…

Eredetileg ősszel jelent volna meg a ’Sweet 7’ című új lemeze a bandának, de a csapaton belüli viszályok miatt távozó Keisha Buchanan alaposan felforgatta a többiek életét. A helyére érkező Jade Ewennel fel kellett venni az új dalokat mégegyszer.

Hónapok óta jönnek az új előhírnökei a ’Sweet 7’-nek, de a siker alaposan elkerüli a lányokat. A ’Get Sexy’, az ’About a Girl’ és a ’Wear My Kiss’ ugyan mind TOP10-es számok lettek Angliában, viszont szélsebesen el is tűntek onnan. A legutóbbi kislemezük (Wear My Kiss) a múlt héten lépett be az angol kislemezlistára, mégpedig a 7. helyre. Ezen a héten csak a 14. helyen találjuk a dalt, így a folyamatos botrányokról és tagcserékről híres csapat karrierjének tényleg úgy tűnik, hogy lőttek.

Sugababes - Valószínűleg vége a Sugababes karrierjének

Az egyik alapítótag, Mutya Buena múlt héten kijelentette, hogy jogilag megtámadja a csapatot, mivel még mindig a Sugababes nevet használják, annak ellenére, hogy egyikük sem tag a kezdetek óta. A banda összes tagja kicserélődött tehát. Mutya Buena, Keisha Buchanan és Siobhan Donaghy alapította az együttest 1998-ban. Ezt követően Siobhan viszonylag hamar kiszállt, 2005-ben Mutya is. Keisha mellé Heidi Range és Amelle Berrabah érkezett. Tavaly már Keisha is továbbállt, helyére Jade Ewen került. Így mára már a három eredeti tag közül, senki sincs a bandában. Mutya pedig úgy véli, a három csajnak nincs joga használni a Sugababes nevet, csak a három alapítótagnak.

„Ez azt jelenti, hogy a Sugababes nem létezik többé, mert egyik alapítótag sincs már benne.” – nyilatkozta pár napja Mutya a BBC-nek.

A jelenlegi tagok azt nyilatkozták a napokban a Company magazinnak, hogy nem lesz több tagcsere a Sugababes történetében. Ha arra kerülne a sor, akkor inkább feloszlanak.

A csapat még nem reagált Mutya támadására, azt viszont elárulták, elég idegesek a ’Sweet 7’ megjelenését illetően. Az új dalok ugyanis csupa negatív kritikát kaptak, nem csak a kritikusoktól, hanem a közönségtől is. Ez meg is látszik a slágerlistákon.

A ’Sweet 7’ március 15-én kerül a boltok polcaira, de a kritikusoknak már kiküldték az albumot. A lemez pocsék kritikát kapott. A ’The Guardian’ újságírója kiábrándítónak találja az anyagot, és szerinte a tagcsere nagyon negatívan hatott a csapat zenéjére. Lady Gaga elektronikus hangzását is lenyúlták az újságíró szerint, így kétcsillagosra értékelte a ’Sweet 7’-t. Nem úgy, mint a ’The Times’ aminek kritikusa csupán egy csillagot adott. A lányok a közönségtől sem számíthatnak szebb fogadtatásra…

Luxi

2010. 03. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2010. 03. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 03. 12. 21:25
semmi
Vendég 2010. 03. 13. 17:11
Hát kb az, hogy ha egy ilyen izé feloszlik, akkor ők lesznek a popbiznisz 265874852. feloszlott "zenekara ". Aztán majd jön megint egy új fantasztikus ötlet a producerektől és lesz megint mivel tömni/hülyíteni a tiniket.
Vendég 2010. 03. 13. 18:51
Micsoda? A Sugababes egy történelmi lánybanda, Mutya jogosan pereli őket, hajrá Mutya!
Vendég 2010. 03. 15. 11:34
Sztem jó lett a Sweet 7. Az utóbbi 3 albumuk közül a legjobb...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Valószínűleg vége a Sugababes karrierjének cikk képei
Sugababes - Valószínűleg vége a Sugababes karrierjénekSugababes - Valószínűleg vége a Sugababes karrierjének