Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hien bérgyilkosnőt alakít legújabb klipjében

Hien - Hien bérgyilkosnőt alakít legújabb klipjében

Ugye mindenki emlékszik még a Megasztár legutóbbi szériájának, elbűvölő és tehetséges tinicsillagára? Hien tavaly ősszel kiadott első lemeze után, most egy vadonatúj videoklippel lepte meg a rajongókat. A remekül sikerült videó, a Játék az egész című dalhoz készült.

Játék az egész

A vietnami származású Nguyen Thanh Hien elkészítette második klipjét, melynek premierére csütörtökön került sor, a VIVA TV-n. A dal címe, megegyezik, Hien tavaly ősszel kiadott albumának címével. A klip megtekintése után, megállapíthatjuk, hogy egy igen ütős kis zenei videót sikerült összehoznia a készítőknek.

Hien 1994-ben született Budapesten. Már egészen fiatalkorában megmutatkozott a zene iránti érdeklődése. Hét éves korától kezdve a soproni Leckner Kristóf Általános Iskolában tanult, ahol aktív zenetanulásba kezdett.

Hien - Hien bérgyilkosnőt alakít legújabb klipjében

Hat éven keresztül zongorázott és hét éven át hegedült. Az éneklés mellett a táncot is nagyon fontosnak tartja a mai napig, így érthető hogy a zenélés mellett egy hip-hop táncegyesület tagja is volt. 2006-tól három éven át az ugyancsak soproni, Széchenyi István Gimnáziumban végezte tanulmányait. Ekkor azonban közbeszólt a sors!

Mondhatni a Megasztár című tehetségkutató verseny, felforgatta Hien életét. 2008-ban jelentkezett a népszerű műsorba, ahol már a selejtezők folyamán tanúbizonyságot nyerhettünk kitűnő énekhangjáról. Ez eredményeiben is megmutatkozott, ugyanis végül bekerült a Megasztár döntőjébe, ahol hetente mérhette össze énektudását más versenyzőkkel. Végül az ötödik döntőben búcsúzott a versenytől, de a megszerzett 6. hely, remek teljesítmény volt, egy akkor még csupán 14 éves lánytól.

A műsor után Hien máris megkapta első lemezszerződését, ezért karriere érdekében, családjával együtt visszaköltözött a fővárosba. 2009 nyarán jelent meg első videoklipje, amely a Túl szép c. felvételhez készült. Novemberben pedig Játék az egész című debütáló albuma is közkinccsé vált. Ehhez a címadó dalhoz készült el, a már említett vadonatúj zenei videó.

A kisfilmben, melyet nemrégiben forgattak, Hien egy bérgyilkosnőt alakít. Nem volt könnyű dolga sem a stábnak, sem pedig a fiatal énekesnek, ugyanis a forgatás zord, hideg időben és sűrű hóesésben zajlott. Valamint a klip kedvéért, Hien sem a téli időjáráshoz megfelelően öltözködött, ami még nehezebbé tette a munkálatokat. Azonban a forgatás vidáman zajlott, ahol legtöbbször énekléssel szórakoztatta a stábot a Megasztár egykori versenyzője.

engyus

2010. 03. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

engyus 2010. 03. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 03. 14. 11:41
szar
Vendég 2010. 03. 14. 11:45
kicsit visszafoghatna magából.csak azért mert egy kicsit híresebb lett ne rázza a picsáját olyan clubokba ahová elvileg be se kéne hogy engedjék....meg ne itt probálkozzon karriert építeni menjen haza szépen azt csá.
Vendég 2010. 03. 14. 15:10
ez a klipje szar
Vendég 2010. 03. 22. 18:25
Guest @ 2010-03-22 18:21:10 "Bé"= 03.14. "16:19" "Csé" = 03.22. "16:19" (ma) véletlen?? MMR, Lendva, "Gin tonic" (konzervről most megy...)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Hien bérgyilkosnőt alakít legújabb klipjében cikk képei
Hien - Hien bérgyilkosnőt alakít legújabb klipjébenHien - Hien bérgyilkosnőt alakít legújabb klipjében