Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Húsz év után új Első Emelet dalok

Első Emelet - Húsz év után új Első Emelet dalok

Az Első Emelet újra dübörög, és a csapat most új dalokat ír, ráadásul a szövegíró is a 'jó öreg' Geszti Péter! Az idei koncertidényben több helyszínen is találkozhatunk majd velük.

A 80-as évek egyik legsikeresebb zenekarának, az Első Emeletnek, azokban az időkben úgy készültek a legsikeresebb lemezei, hogy az együttes tagjai több hétre leköltöztek billentyűsük, Berkes Gábor, balatonfüredi, családi nyaralójába.

Az ott eltöltött napok alatt a sok bulizás, sportolás mellett az alkotásra is jutott idő, így készültek el a máig sokszor hallható slágerek.

Első Emelet - Húsz év után új Első Emelet dalok

Most, 2010-ben ehhez a hagyományhoz tért vissza a csapat, igaz, csak néhány nap erejéig. Közös barátjuk, Várkonyi Attila (DJ Dominique) adta kölcsön a házát a Dunakanyar egyik hangulatos településén. A lelkesedés, jókedv határtalan volt, ahogy az alkotókedv is!

Néhány nap alatt, húsz év kihagyás után, 3 új Első Emelet dal született! Egyik este meglátogatta a zenekart Geszti Péter, hiszen, ahogy régen, most is ő írja majd a szövegeket. Közösen hallgatták meg az új zenéket és rögtön jöttek az ötletek, poénok.

Mivel több régi Első Emelet slágert is újrahangszereltek, énekeltek az együttes tagjai, a most elkészült 3 dallal és a további, még félkész zenei ötletekkel, akár már egy lemezanyag is összeállhat…
A zenekar idén is minél több helyen szeretne koncertezni, hogy az új, 2010-es Első Emelet dalokat is egyre többen megismerjék.

-CsL-

2010. 03. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 03. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Húsz év után új Első Emelet dalok cikk képei
Első Emelet - Húsz év után új Első Emelet dalokElső Emelet - Húsz év után új Első Emelet dalok