Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Zenészek a Heim Pál Gyermekkórházért

Zenészek a Heim Pál Gyermekkórházért - Zenészek a Heim Pál Gyermekkórházért

Hét hazai együttes is koncertet ad ma a Petőfi Csarnokban a "Zenészek a Heim Pál Gyermekkórházért" rendezvény kapcsán, hogy a bulizás mellett segítsenek gyűjteni az intézmény számára

„2010 február 28-án éjjel a Heim Pál Gyermekkórház műszaki-technikai épületében betörés történt, melynek során az osztályon lévő műszaki-technikai és informatikai eszközöket loptak el. Az anyagi kár igen jelentős, a rendőrségi nyomozás egész nap tartott. A részletes kárfelmérést követően tudunk nyilatkozni ennek nagyságáról, de mivel minden irodát feltörtek az ellopott értékeken felül az épületben keletkezett kár is igen jelentős, feltehetően több millió forint nagyságrendű.
A kórház dolgozói mélységesen elítélik azokat a személyeket, akik egy amúgy is nehéz anyagi helyzetben lévő gyermekkórháznak jelentős kárt okoznak és ezzel a beteg gyermekek ellátását veszélyeztetik.”
- olvashattuk a kórház közleményében

Zenészek a Heim Pál Gyermekkórházért - Zenészek a Heim Pál Gyermekkórházért

Sokunkkal együtt, Szilver Tibor (a Petőfi Csarnok részéről) is mélységesen elítélte a kórház elleni betörést, majd latba vette lehetőségeit, feltárcsázta a zenész barátait, és meg sem állt egy jótékonysági koncert megvalósításig.

Így jött létre a Zenészek a Heim Pál kórházért program, ahol este 18 órától kifulladásig zenészek szórakoztatják az adakozni és bulizni vágyó közönséget.

A 800 forintos belépő mellett egy urnát helyeznek el, ahova tetszés szerinti összeget lehet bedobni a kórház javára.

„Nem akartuk, hogy az esetleges magas jegyár visszatartsa azokat, akik tenni szeretnének az ügyért. Természetesen azt is szívesen vesszük ha megtelik, hiszen végül is ez a cél. Igyekeztünk, a rendelkezésünkre álló rövid idő alatt is egy valóban színes programot állítsunk össze, a rock és metal műfajon belül egy szélesebb palettát szerettünk volna lefedni - reméljük ez sikerült is. Ezúton köszönöm a zenészek, a zenekarok, a Petőfi Csarnok vezetőségének és mindenki másnak a segítséget, akik azonnal igent mondtak a kérésünkre. A Természetesen a koncertek teljes bevételét a kórház kapja meg. Mindenkit szeretettel várunk, akit szeretne tenni valamit a kórházért, és természetesen az ott gyógyuló betegekért.” – Mondta Szilver Tibor.

A fellépő zenekarok:

Dirty Dance
Them Apples
Ashley Noise
Millennium Hippies
Rum of the Mad Robot
Blitzkrieg
Dead the down

-CsL-

2010. 03. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 03. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
mama 2015. 08. 01. 12:45
..)))))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Zenészek a Heim Pál Gyermekkórházért cikk képei
Zenészek a Heim Pál Gyermekkórházért - Zenészek a Heim Pál GyermekkórházértZenészek a Heim Pál Gyermekkórházért - Zenészek a Heim Pál Gyermekkórházért