Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

DJ BOBO fantasztikus világa

Dj Bobo - DJ BOBO fantasztikus világa

Dj Bobo karrierje rendkívüli, hiszen nem ismeretes a világon más dance előadó, aki ennyire hosszú ideig ennyire sikeres tudott volna maradni. Viszont, Bobo még most sem készül visszavonul, hanem pont fordítva: új albummal rukkolt elő!

Fantasy

A svájciak büszkesége újra nagyot „durrantott”, ha ezúttal nem is egy megaslágerrel, hanem azzal, hogy ennyi év után ismét világturnéra készül legfrissebb lemezével, a Fantasyval. A lemez már télen megjelent, de sajnos az óta sem derültek ki a lehetséges – német nyelvterületen kívüli - helyszínek. Mégis reméljük, ennek a turnénak a keretében sem kerüli el Budapestet.

Dj Bobo - DJ BOBO fantasztikus világa

A korongról röviden meg lehet ejteni, hogy külön kis csemege a rajongók számára. Mivel találhatók rajta olyan dalok, amelyeket Dj Bobo-tól eddig is megszokhattak, azonban van rajta egy jó adag újítás is. Ráadásul bónuszként még egy megamix is jár az album mellé, amely eddigi leghíresebb dalaiból lett összeválogatva.
Végül érdemes elmondani, hogy azért meglepő hír, hogy világturnéra indult Rene Baumann, mert évek óta már csak a klubokat járta, csak azokban lépett fel, esetleg elvétve kisebb fesztiválokon. Sőt, ez igazi szenzáció is, mivel az eurodance korszak már több, mint egy évtizede lecsengett, már csak elvétve akadnak eurodance csapatok, és mégis van még mindig olyan előadója a műfajnak, aki „meg mer kockáztatni” egy ilyen vállalkozást.

Jónap Tamás

2010. 03. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2010. 03. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
mama 2015. 07. 25. 7:15
Imádom))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

DJ BOBO fantasztikus világa cikk képei
Dj Bobo - DJ BOBO fantasztikus világaDj Bobo - DJ BOBO fantasztikus világa