Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Simon Cowell esküvőjét a volt női szervezik

Simon Cowell - Simon Cowell esküvőjét a volt női szervezik

Az 50 éves zenei mogul, az X-Factor atyja – aki a sminkes Mezhgan Hussainy-t fogja elvenni – esküvőjének a szervezésében a volt barátnői is segítenek.

„Rengeteg ötletük van az esküvői party-ra, és szeretnék, ha még jobb lenne mint az 50. születésnepja a Wrotham Park-ban” - nyilatkozta Simon egy barátja

A tervezett időpont előre láthatólag szeptember 11 körül lesz, mert akkor még nem fog elindulni az 'X Factor’.

'Úgy érezték, hogy a tavasz még túl korai lenne, mert addigra nem lennének képesek az egészet megszervezni. Ráadásul Simon az ideje legnagyobb részét Amerikában tölti az 'American Idol' miatt, ezért most úgy néz ki hogy a szeptember 11/12-ei hétvége van betervezve: még az 'X Factor' előtt. Ez azért lényeges, mert az esküvő után azonnal vissza is megy dolgozni.”

Simon Cowell - Simon Cowell esküvőjét a volt női szervezik

Simon barátai szerint a pár nem szeretne Hollywood-i sztárokat meghívni a nagy napra, ha valakit mégis ott lesz ezek közül, akkor maximum az esküvői ceremóniát követő party-ra kapnak majd invitációt:

Simon anyja (Julie) mindenképpen azt akarja, hogy a helyi St. Margaret templomban (Rottingdean, East Sussex, Dél-Kelet Anglia) legyen az esküvő egyházi része.

A hírek szerint azonban a zenemogul nem egészen így gondolja, és egy óriási jacht-ot készül venni, ahol is a tervek szerint végül kimondanák a boldogító igent. Ráadásul a hajót szeretné szó szerint a „saját nevére venni”, ugyanis a jacht neve „The Simon Cowell” lenne. Ha Julie terveivel ellentétben mégis a tengeren kelnek egybe - és nem egy templomban - úgy lehetséges, hogy az esemény party része viszont Los Angelesben lesz, a menyasszony szüleinek a városában.

Bárhol is lesz az esemény, a pár nem szeretne óriási tömeget.

'Mindketten olyan személyiségek, hogy csak a legszűkebb családdal, és barátokkal szeretnék megosztani az élményt.” - nyilatkozott egy barátjuk

-CsL-

2010. 03. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 03. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Simon Cowell esküvőjét a volt női szervezik cikk képei
Simon Cowell - Simon Cowell esküvőjét a volt női szervezikSimon Cowell - Simon Cowell esküvőjét a volt női szervezik