Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Gaga 'lelakott' és horgászik

Lady GaGa - Gaga 'lelakott' és horgászik

A talán még alváshoz is kalapot, és magassarkú cipőt viselő Lady Gaga szabadságot vett ki Új Zélandon, a „Monster Ball” koncertkörútja közben, hogy elmenjen kicsit horgászni, és lazítani.

(capella cover!)

Természetesen az énekesnő nem felejtette el megajándékozni a helyi halakat és az ott élőket azzal, meglepetéssel, hogy melltartó nélkül horgászon, és sütögessen kicsit Waiheke strandján a hétvégén.

“Először az Onetangi strandra ment lehorgászni egy óriási magassarkú cipőben, bugyiban, és egy férfi polóban. Még mindig világító szőke haja van" – nyilatkozta egy bennfentes.

Lady GaGa - Gaga 'lelakott' és horgászik

A kifogott halakat senki nem kérdezte meg arról, hogy tényleg magassarkúban volt e a sztár a homokban, de lehetséges hogy a halak nem is figyelték meg elég alaposan az énekesnőt. A lényeg az, hogy a tengeri élőlények nem tudták megerősíteni az információt.

Gaga természetesen egy helikopterrel érkezett a szálláshelyére, táncosok és testőrök társaságában, és (ha ez bárkinek fontos információ lehet – a szerk.) BBQ zöldségeket evett.

A jelenlépvők szerint Gaga eléggé „lelakott” állapotban érkezett az üdülőhelyre - valószínűleg a koncertezés szívta ki az energiáját.

A magere szerint az énekesnő most már jó állapotban van:

"Azt hiszem most ok, csak egy kicsit még fáradt.”

Tudni kell, hogy az előadónő nem régiben nemes egyszerűséggel összeesett a Új Zéland-i koncert nyitóeseményén a Vector Arena-ban (Auckland városában) - valószínűleg kimerültség miatt.

-CsL-

2010. 03. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 03. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Gaga 'lelakott' és horgászik cikk képei
Lady GaGa - Gaga 'lelakott' és horgászikLady GaGa - Gaga 'lelakott' és horgászik