Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Feltörekvő brit tehetségek IV.

Diana Vickers - Feltörekvő brit tehetségek IV.

A brit X Factor nevezetű tehetségkutató műsor lelkes hazai követői bizonyára emlékeznek Diana Vickersre. A kellemes hangú lány a 2008-as X Factorban tűnt fel, ahol remek eredményeket ért el. Egy év után, végre elkészítette első lemezét és első zenei videóját.

Once

Diana Vickers egy év kihagyás után, ismét komolyabban elkezdett foglalkozni a zenével. A népszerű tehetségkutatóban az előkelő negyedik helyen sikerült végeznie. Viszont ezután elmaradt a várva várt album. De most leendő bemutatkozó kislemezének dalával, a Once című felvétellel és a dal klipjével tért vissza.

Diana Mae Vickers 1991-ben született Accrington városában. Azonban nem a városban, hanem egy Huncoat nevű kis faluban nőtt fel. Később Birminghamben tanult, ahol többek között színészettel, pszichológiával és történelemmel foglalkozott. Az iskola mellett egyre többet énekelt. Eleinte csupán kisebb énekversenyeken vett részt, majd 2008-ban jelentkezett az X Factorba.

Diana Vickers - Feltörekvő brit tehetségek IV.

A kezdeti akadályokkal könnyen megbirkózott, mondhatni simán jutott be a 12-es döntőbe. Műsorról-műsorra elvarázsolta a nézőket különleges hangjával. Az első adások után, a végső győzelemre is esélyesnek tartották. Végül a döntőbejutás előtt esett ki a versenyből, így a negyedik helyet szerezte meg.

Az X Factor után főként tanulmányaival és színészi pályájával foglalatoskodott. Tavaly nyáron látott hozzá első albumának elkészítéséhez, amely várhatóan májusban fog megjelenni. A Songs from the Tainted Cherry Tree elnevezésű album első kislemeze áprilisban válik elérhetővé a rajongók számára. A Once című felvétel egy olyan dal lett, ami teljesen passzol Diana hangjához és egyéniségéhez.

A klipet március elején mutatták be, a Once c. felvételt pedig nemrég kezdték el játszani az angol rádiók. Diana pedig újult erővel turnézni kezdett az elmúlt hetek folyamán, és tovább népszerűsíti első lemezét.

A klipet különböző szerzői jogok miatt valószínűleg nem sikerül majd megtekintenetek, de ha a felajánlott linkre kattintotok, a You Tube-on elérhetővé válik a videó.

engyus

2010. 03. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

engyus 2010. 03. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Feltörekvő brit tehetségek IV. cikk képei
Diana Vickers - Feltörekvő brit tehetségek IV.Diana Vickers - Feltörekvő brit tehetségek IV.