Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Christina Aguilera új albuma: 'Bionic'

Christina Aguilera - Christina Aguilera új albuma: 'Bionic'

A Christina Aguilera fan-ok örülhetnek, mert vége a várakozásnak. Az előadó bejelentette, hogy a legújabb, "Bionic" című albumának - amely a negyedik nagylemeze lesz - a kiadási dátuma már biztos: június 8-án jelenik meg.

A "Bionic" lemez fő számának a "Not Myself Tonight"-nak a premierje az előadó hivatalos oldalán lesz március 30-án, de egy exkluzív számrészlet még a mai (pénteki) napon ki fog kerülni.
Elég sok idő telt el a legutóbbi nagylemez kiadása után: ez lesz az énekesnő 2006-os "Back to Basics" utáni első albuma.

Az anyag érdekessége (de talán úgy is mondhatjuk, hogy a mai trendnek megfelelően – a szerk.) hogy Christina az összes számot az otthoni stúdiójában vette fel. A szőkeség szerint a "Bionic" albuma elektronikus, és akusztikus elemeket is tartalmaz, és elég sokféle zenei stílust próbál összefogni.

Christina Aguilera - Christina Aguilera új albuma: 'Bionic'

Aguilera szerint:

"Az új lemez olyan lett, amire szerintem nem igazán számítanak az emberek.... Nagyon fel vagyok dobva hogy ezeket a dalokat el tudom juttatni a közönséghez, mert teljesen új hangzásuk van."

Az énekesnő megerősítette, hogy már régóta együtt dolgozik olyan zenészekkel, akikről eddig még nem beszélt soha. Többek között Sia, Le Tigre, Christopher "Tricky Stewart" Hill, Switch és Ladytron is fent van ezen a művész listán. A új lemezen lévő "Lift Me Up" dalt pl. Linda Perry írta, akinek a keze szintén benne volt mér a régebbi Aguilera számokban is. (pl. : "Back to Basics", "Hurt", "Candyman" és Aguilera's 2002-es slágere a "Beautiful.")

A mai gazdasági helyzetben meglepően jól teljesített Aguilera "Back to Basics" albuma: ezidáig 1,694,000 darabot adtak el belőle csak amerikában. Ezen kívül a 2008-ban megjelent 'greatst hits' szám gyűjteménye ( "Keeps Getting Better: A Decade of Hits" címmel jelent meg) is egész jól teljesített: az értékesítés 338,000 példánynál tart.

Az énekesnő mostanában belekóstolt a Hollywood-i mozifilmkészítés világába is, ugyanis egy jelentősebb szerepet játszott a 2010 végén megjelenő "Burlesque" című filmben, Cher-el közösen.

-CsL-

2010. 03. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 03. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 03. 30. 15:06
és tessék mondani, akkor ez bio'? ;-P
Vendég 2010. 03. 31. 9:51
A teljes dalt felrakták a hivatalos weboldalára. És jobb minőségben mint a részletet. :):) Amúgy lehet bio :) Szerintem ő sem tudja mit takar pontosan a Bi-On-Ic :D
Vendég 2010. 04. 03. 9:45
fujjjjj
Vendég 2010. 04. 03. 11:37
Az új száma nagyon tetszik. Az énekesnő tehetséges és jó hangú remélem nagy sikere lesz ismét.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Christina Aguilera új albuma: 'Bionic' cikk képei
Christina Aguilera - Christina Aguilera új albuma: 'Bionic'Christina Aguilera - Christina Aguilera új albuma: 'Bionic'