Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Idén jubilál a VIVA COMET!

VIVA - Idén jubilál a VIVA COMET!

A nem mindennapi gálára rengeteg meglepetéssel és látványos koncertekkel készülnek a szervezők, idén 10. alkalommal adják át a zöld narancssárga gömböket a legjobb zenei teljesítményekért.

A 10 éves VIVA Comet történelem nagykönyvében nagyon sok érdekes fotót találunk, amelyek között válogatva régi szerelmeket, nagy slágereket, extrém ruhákat és rengeteg sztárvendéget fedezhetünk fel. Sok zenészt a híres gömb tett igazán ismertté, mások már nagyon régen szeretnének nyerni egyet. Ákos, a Groovehouse, Gáspár Laci többszörös Comet nyertesek, Rúzsa Magdi viszont még sosem kapott gömböt. Vajon idén kik lesznek a legjobbak?

A jelölteken túl a zenei szakma minden fontos képviselője eljön majd, hiszen a különleges zenei produkciókon túl a VIVA Comet minden esetben az év egyik legnagyobb sztárparádéja is. Az idei gáláról egyelőre még csak annyit tudni, hogy óriási készülődéssel már hónapok óta tart a szervezés, a fellépők és díjátadók kiválasztása és a jelöltek eldöntése. Rövidesen beszámolunk a jelöltekről és természetesen a gálán is ott leszünk!

Jónap Tamás

2010. 03. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2010. 03. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Idén jubilál a VIVA COMET! cikk képei
VIVA - Idén jubilál a VIVA COMET!