Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lady Gaga 24 éves

Lady GaGa - Lady Gaga 24 éves

Gaga a 24. születésnapját az Angol slágerlisták élén ünnepli a 'telephone' számával, bár az albumok listáján most egy kicsit lejjebb csúszott.

Születésnapi videó

Az énekesnő (aki Stefani Germanotta néven látta meg a napvilágot) 'Telephone' dala már második hete áll a brit listák élén. Ez persze Beyonce-nak is jó hír, akivel együtt készítették el a dalhoz kapcsolódó klipet.

A számnak hihetetlenül nagy lökést adott az, hogy a Jonas Akerlund által rendezett videót felrakták a YouTube-ra, ugyanis a klip magában is több mint tíz milliós nézettséget hozott Gaga-nak, nagyon rövid idő alatt.

Lady GaGa - Lady Gaga 24 éves

Ugyanakkor a rossz hír az, hogy Gaga új albuma, a 'The Fame Monster' lecsúszott az első helyről, és átadta a helyét a Boyzone 'Brother' lemezének.

A Boyzone ötödik albuma azért tudta lekörözni most Gaga-t, mert az utóbbi héten a 'fiúcsapat' lemezeladásai kb. 60%-al növekedtek. További fejlemények a slágerlista kapcsán, hogy Justin Bieber tinisztár 'My World', Laura Marling második lemeze, az 'I Speak Because I Can' és a Goldfrapp 'Head First' anyaga a harmadik, negyedik, és ötödik helyen áll jelenleg.

Lady GaGa - Lady Gaga 24 éves

Csak egyetlen egy új cím van a top10-ben, ez pedig nem más, mint Young Money 'Bedrock' nagylemeze, ami a kilencedik helyen tanyázik, a 'Gave It All Away' a Boyzone-tól pedig még mindig, masszívan a tizedik helyen áll.

A 24 éves Gaga születésnapja kapcsán felraktunk pár régi fényképét az énekesnő albumába.

-CsL-

2010. 03. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 03. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 03. 30. 14:58
jó neki. mit írjak még ide - 50/51 éves fejjel? :-P
Vendég 2010. 04. 01. 16:37
szerintem nagyon jo, van stilusa http://hu.look-at.com/hiressegek/150115.html

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lady Gaga 24 éves cikk képei
Lady GaGa - Lady Gaga 24 évesLady GaGa - Lady Gaga 24 évesLady GaGa - Lady Gaga 24 évesLady GaGa - Lady Gaga 24 évesLady GaGa - Lady Gaga 24 évesLady GaGa - Lady Gaga 24 évesLady GaGa - Lady Gaga 24 évesLady GaGa - Lady Gaga 24 évesLady GaGa - Lady Gaga 24 évesLady GaGa - Lady Gaga 24 éves