Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Eminem 'Nagy híreket' igér!

Eminem - Eminem 'Nagy híreket' igér!

Eminem nagyon felpörgette a spekulációkat a visszatérő lemeze ('Relapse') esetleges folytatása, a 'Relapse 2' kapcsán. A rapper az új albumát még az idén meg szeretné jelentetni.

MOSH

Ennek ellenére még koránt sem biztos, hogy a (Eminem mértékével) szoros határidő miatt egyáltalán összejön a lemez addigra. Bár Eminem a legutolsó Twitter üzenetében azt írta:

“Ne agódjatok. Nagy hír van készülőben. Nemsokára jelentkezem.”

Eredetileg a rapper már 2009-ben a 'Relapse' megjelenésével egy időben (öt évvel az előző lemeze után) beharangozta a lemez folyatását. A legutóbbi interjú kapcsán még elárult annyit a terveiről, hogy az új anyag teljesen más jellegű lesz mint a legutóbbi, visszatérő albuma. Úgy látszik azonban, hogy Eminem nem csak a zenére koncentrál, mert legutóbb kirakott a weboldalára egy olyan képet ami azt bizonyítja hogy új csúcsot állított fel a 'Donkey Kong' nevű (egyébként ősrégi) videó játékban:

Eminem - Eminem 'Nagy híreket' igér!

“Durva ez az új csúcs amit elértem. Csak képzeld el mi lett volna ha több időm van rá”

Borítékoljuk hogy a rajongók jobban örültek volna ha Eminem a videó játék helyett inkább a új lemezére koncentrál. Érdekes adalék a tervezett lemezhez, hogy amíg az egész 'Relapse' albumot lényegében Dr Dre jegyezte mint producer, addig , az új anyagot számos különböző producer segíti megszületni, ezek egyike pl. Denaun is. Egyébként az új lemezt 50 Cent-el közösen készítik (már amikor Eminem nem játszik).

“Ahogy most haladunk, úgy néz ki, hogy a 'Relapse 2'-n Denaun [Mr. Porter] két számmal fog megjelenni, Just Blaze néggyel, de lehet hogy öttel is.” - mondta Eminem

“Ezzel az albummal sokkal nyitottabbak leszünk, elég komoly lesz az új lemez. Az előző, a 'Relapse' leginkább csak azért készült el, hogy megmutassam: még mindig képes vagyok rá, hogy lemezt csináljak.”

-CsL-

2010. 03. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 03. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Eminem 'Nagy híreket' igér! cikk képei
Eminem - Eminem 'Nagy híreket' igér!Eminem - Eminem 'Nagy híreket' igér!