Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Linkin Park új száma iPhone-ra jön ki

Linkin Park - A Linkin Park új száma iPhone-ra jön ki

A Linkin Park új számát, a 'Blackbirds'-et iPhone-ra írt videojátékban fogják felhasználni, amelynek a címe 'Linkin Park 8-Bit Rebellion!' lesz. Sőt, nem csak a zeneszám lesz Linkin Park-os, hanem az egész játék is.

Linkin Park 8-Bit Rebellion!

Az Artificial Life szoftverfejlesztő cég által megálmodott "Linkin Park 8-Bit Rebellion!" iPhone alkalmazás egy akció/kaland stílusú videójáték lesz, amelyben az együttes tagjainak meg kell küzdeniük a „PixxelKorp” céggel, amely nem más mint egy "gonosz HD birodalom". És hogy miért kell legyőzni a PixxelKorp-ot a történet szerint? Mert a cég ellopta a Linkin Park zenéjét. A játékosok különböző küldetéseket teljesítenek majd több pályán, és a játékosoknak minden egyes pályán a banda egy-egy tagját kell végigvezetniük.

Linkin Park - A Linkin Park új száma iPhone-ra jön ki

A "Blackbirds", a Linkin Park új száma csak akkor hallgatható meg, ha a szorgalmas rajongó már minden szintet teljesített a játékban. A zenekar régebbi, még most is népszerű számai is helyet kaptak a válogatásban, de exkluzív még nem kiadott számokat is találhatunk a játékban. Többek között az "In The End", "New Divide", és a "Crawling" számok is meghallgathatóak a játék különböző részeihez érve.

A "Linkin Park 8-Bit Rebellion!" iPhone-re, iPod Touch-ra, és iPad-ra lesz elérhető az Apple iTunes 'App Store' részlegében.

-CsL-

2010. 03. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 03. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Linkin Park új száma iPhone-ra jön ki cikk képei
Linkin Park - A Linkin Park új száma iPhone-ra jön kiLinkin Park - A Linkin Park új száma iPhone-ra jön ki