Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Justin Bieber a Bahamákon készítette el legújabb klipjét

Justin Bieber - Justin Bieber a Bahamákon készítette el legújabb klipjét

A februárban megjelent Baby című dal videóklipje után, tegnap debütált a népszerű tinisztár, Justin Bieber legújabb zenei videója, ami a Never Let You Go című felvételhez készült.

Never Let You Go

Justin Biebert, a tavalyi év egyik legnagyobb feledzettjeként harangozták be. Úgy látszik a kis Justin tényleg rászolgál erre a megtisztelő címre, ugyanis népszerűsége egyre csak növekszik. A napokban újabb nagyobb előrelépést tett rajongóinak gyarapítása érdekében. Megjelent második albumának, második videoklipje.

Justin 1994-ben született Kanadában. Saját magától tanult meg gitározni, zongorázni valamint dobolni is. Karrierje igazából a YouTube oldalán kezdődött el. 2007-től kezdve folyamatosan töltött fel videókat, amelyekben neves előadók számait énekelte el.

Justin Bieber - Justin Bieber a Bahamákon készítette el legújabb klipjét

Így figyelt fel rá Usher, aki rögtön lemezszerződést is ajánlott a fiatal srácnak. A már most tinilányok ezreinek szívét rabul ejtő Justin, rövid időn belül nagy hírnévre tett szert. Egyesek szerint, Ő lehet a jövő Justin Timberlake-je, és nem csak a névrokonság miatt. Talán attól még messze van, de tény, hogy már most sokak kedvence.

Első lemeze novemberben jelent meg My World címmel. A lemez folytatásaként jelent meg március közepén a My World 2.0 címet viselő második albuma. Február elején már megtekinthető volt az első kislemez, a Baby c. dal zenei videója. A minap pedig a legújabb Bieber-sláger, a Never Let You Go klipjét mutatták be.

A dalt Justin írta, egy bizonyos Johnta Austin és Bryan-Michael Cox közreműködésével. A felvétel hivatalosan március másodikán jelent meg. A klipet a Bahamákon forgatták, egy mélytengeri akvárium alagútjaiban, valamint a tengerparton. Meg kell jegyezni, hogy a kis Justin szinte felnőtté vált a videóban. Mozdulatai már egy bátrabb és érettebb előadóra utalnak.

engyus

2010. 03. 31.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

engyus 2010. 03. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 04. 01. 20:52
sziasztok
Vendég 2010. 04. 01. 20:54
sziasztok!! nagyon jóóó az oldal!!!! és nagyon imádom justin-t!! szeretném ha lenne koncija budapesten és ne legyen olyan drága!! kerestem az msn en cimét vettem fel sokat de egyikkel sem tudtam még kapcsolatba lépni!!
Vendég 2010. 04. 01. 20:59
megint én vok aki azt a hosszut irta!! nagyon imáddooom justin-t!!! tényleg naon szeretném ha lenne koncija budapesten!! soha nem láttam még élöbe sehogy!! és szeretném látni végre koncerten és ha egyszer lenne itt budapesten akkor ne legyen olyan drága, mert nem mehetek olyan drága koncertre!! tényleg nagyon megköszönném ha lenne!! az lenne a legeslegjobb napomm!! kérnék autógrammot....képeket csinálnánk..kb..3-at!! köszönömmm h itt is irhattam és aki kapcsolatba tud lépni justin-nal,az lécikeh irjon vissza itt vagy vegyen fel errre az msn címre:fbarbara@windowslive.com!!
Vendég 2010. 04. 02. 12:56
uristen justin mennyen a gyászba a engem naon nem érdekel kis...... gyerek!! én azért kivánom h jöjjön budapestre mert nagyon szeretei a barátnöm és szeretném ha boldog lenne mert naon cejeti ezt a gyereket és budapesten több száz lány és fiu!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Justin Bieber a Bahamákon készítette el legújabb klipjét cikk képei
Justin Bieber - Justin Bieber a Bahamákon készítette el legújabb klipjétJustin Bieber - Justin Bieber a Bahamákon készítette el legújabb klipjét