Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Április 15-én újra megnyitja kapuit a ZP

Zöld Pardon - Április 15-én újra megnyitja kapuit a ZP

A leghosszabb nyári fesztivál Jamie Winchester, Kardos Horváth János és a Magashegyi Underground zenekar koncertjeivel kezd a nyitónapon „A leghosszabb nyári fesztivál” idén három téma köré csoportosítja összes tevékenységét: kultúra, közösség és környezetvédelem.

Április 15-én a ZP első hivatalos napján Jamie Winchester és vendége, Kardos Horváth János (a Kaukázus zenekar énekese), valamint a Klubszínpadon a Magashegyi Underground várja a szabadtéri koncertek lelkes rajongóit, hogy együtt ünnepeljék a fesztiválszezon kezdetét. A Zöld Pardon idén ismét a legjobb hazai előadókat csábítja a ZP világot jelentő deszkáira, és természetesen idén sem maradhatnak el a népszerű külföldi fellépők, hogy a lehető legszínvonalasabb nyári programokat kínálják a ZP közönségének. Áprilisban többek között fellép: Copy Con, Barabás Lőrinc Eklektric, Pál Utcai Fiúk, Deák Bill Gyula, Zagar, Dub Pistols (UK), Mystery Gang, Spring Reggae Jam, Supernem, Gonzó és Poniklo, valamint a Bikini.

Zöld Pardon - Április 15-én újra megnyitja kapuit a ZP

A Zöld Pardon a nagyszínpad mellett új programhelyszínt alakított ki a fesztivál területén Klubszínpad névvel. Az új színpadnak köszönhetően a ZP zenei kínálata sokkal színesebb lesz és egy este akár többféle zenekart is láthatunk majd.

A koncertek minden nap 20 órakor kezdődnek. A ZP mostantól minden látogatót megvendégel egy italra! A belépő a Zöld Pardonba 400 forint, amely tartalmaz egy ajándék kupont is, ami a ZP pultjainál váltható be egy ajándék italra (sör, üdítő, „long shot”). Az aktuálisan beváltható italok napi listája a www.zp.hu oldalon megtalálható, illetve a ZP pultosai nyújtanak további infókat!

Jónap Tamás

2010. 04. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2010. 04. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Április 15-én újra megnyitja kapuit a ZP cikk képei
Zöld Pardon - Április 15-én újra megnyitja kapuit a ZPZöld Pardon - Április 15-én újra megnyitja kapuit a ZP