Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megérkezett a legújabb Green Day klip

Green Day - Megérkezett a legújabb Green Day klip

Megjelent a Green Day nevű rockbanda legújabb zenei videója. A Last of the American Girls című dalhoz készült klipet, tegnap mutatták be hivatalosan az MTV-n. Ezzel együtt már a világhálóra is felkerült a remeknek ígérkező újdonság.

Last of the American Girls

Mostanság igen mozgalmasan telnek a napok a Green Day háza táján. Legutóbbi lemezük igazi közönségkedvenccé vált. Áprilisban lesz a new yorki Broadway-n, az American Idiot c. rockopera bemutatója, ami a Green Day dalain alapul. A sikereken felbuzdulva készül a legújabb album is. Valamint a tegnapi nap folyamán megjelent az együttes legújabb videoklipje.

Green Day - Megérkezett a legújabb Green Day klip

A kaliforniai punk-rock együttes 1989-ben indította el karrierjét 1000 hours című kislemezével. Azóta már 11 albumnál tartanak. Ezek közül az igazi áttörést és hírnevet, az 1994-ben kiadott Dookie hozta meg, melyből világszerte 20 millió példányt adtak el. Egyébként máig ez a legnépszerűbb albumuk. Hasonló sikereket csupán a 2004-es American Idiot ért el.

A Last of the American Girls című dal legutóbbi, a 21st Century Breakdown címet viselő lemezükön kapott helyet. Az album közel egy éve, 2009. májusában jelent meg. Az USA-ban két hónap leforgása alatt már elérte az aranylemez státuszt. Az lemez nagy népszerűségnek örvend még napjainkban is. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az hogy a Green Day az idei Grammy-díj átadón, megkapta a 2009. legjobb rockalbumáért járó elismerést.

Az új dal egészen jól sikerült. De ugyanezt a friss zenei videóról is elmondhatjuk. Fontos megemlíteni, hogy a klipet, az a Marc Webb rendezte, aki 2009-ben, az 500 nap nyár (500 Days of Summer) c. mozifilmet is rendezte. Valamint az ő nevéhez köthető majd a következő Pókember rendezése is.

engyus

2010. 04. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

engyus 2010. 04. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 04. 06. 15:05
gyengus..
Vendég 2010. 04. 17. 19:21
sztem meg naggyon is jó!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megérkezett a legújabb Green Day klip cikk képei
Green Day - Megérkezett a legújabb Green Day klipGreen Day - Megérkezett a legújabb Green Day klip