Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Duff McKagan a Jane’s Addiction-ben folytatja

Duff McKagan - Duff McKagan a Jane’s Addiction-ben folytatja

A Guns N' Roses, majd a Velvet Revolver alapító tagja, basszus gitárosa elhagyta zenekarát. Egyelőre nem nyilatkozik távozásának okáról.

Első buli a Jane's Addiction-nel

Közel egy hónapja kapott szárnyra a hír, hogy nincs minden rendben a Velvet Revolver háza táján. Ezzel egy időben jelentették be, hogy a Jane’s alapító basszus gitárosa Eric Avery két évvel azután hogy újra csatlakozott zenekarához elhagyja azt. Amikor kiderült hogy Duff a Jane’s Addiction tagjaival vonult stúdióba már biztossá vált, hogy tagcsere várható a zenekarban.

Duff McKagan - Duff McKagan a Jane’s Addiction-ben folytatja

Az új taggal felálló Jane’s Addiction múlt heti első nyilvános fellépése már sejtetni engedte, hogy Duff nem csupán stúdió zenészként működik közre az együttes hangfelvételein. A héten pedig sajtóközleményben tudatták, hogy immár hivatalosan is a Jane’s Addiction basszus gitárosa lett.

Hogyan érinti mindez a Velvet Revolvert? Egy hónappal ezelőtt Slash egy interjúban elárulta, hogy zenekara helyettesítő zenészt keres. Scott Weiland az együttes volt énekese a kialakult helyzetért a zenekaron belüli irigységet és a tagok túlzott népszerűségét tette felelőssé „A bandában mindenki sztár volt és mindenki túl akart tenni a másikon. Ha pedig a feleségek is beleavatkoznak a zenekar ügyeibe az már egyenes út az összeomlás felé.”

hali

2010. 04. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

hali 2010. 04. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Duff McKagan a Jane’s Addiction-ben folytatja cikk képei
Duff McKagan - Duff McKagan a Jane’s Addiction-ben folytatjaDuff McKagan - Duff McKagan a Jane’s Addiction-ben folytatja