Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új Lady Gaga feldolgozás, a 30 Seconds to Marstól

30 Seconds to Mars - Új Lady Gaga feldolgozás, a 30 Seconds to Marstól

A 30 Seconds to Mars frontembere, Jared Leto, élő adásban adta elő Lady Gaga, Bad Romance című számát. A feldolgozás igazán különlegesre sikeredett.

Bad Romance

Ugye mindenki számára ismerős az érzés, mikor a szinte már agyonhallgatott kedvenc számunk, egyik pillanatról a másikra unalmassá válik? Erre a problémára jelent megoldást egy angol rádióműsor.

A Radio 1’s Live Lounge című műsor lényege, hogy ismert előadókat hívnak meg az élő adásba, ahol az énekesek vagy együttesek előadnak egy saját szerzeményt, valamint egy a napjainkban népszerű slágert. Az élő adásokban többek között olyan fellépők fordultak meg eddig, mint Rihanna, Duffy, a Paramore, Taio Cruz, a Pendulum, Jordin Sparks, a The Veronicas, Robbie Williams vagy Kelly Clarkson.

30 Seconds to Mars - Új Lady Gaga feldolgozás, a 30 Seconds to Marstól

A műsorban kötelezően élőben kell énekelni és zenélni, amely szituáció sokszor meghökkentő, de egyben érdekes és remek dolgokat szül. Gondolok itt a szokatlan, egyéni feldolgozásokra, amelyek szinte újjá értelmeznek egy-egy friss slágert. De hasonlóan kiváló előadásokat hallhatunk akkor is, mikor saját számaikkal rukkolnak elő az adott fellépők. Legyen az akár egy akusztikus verzió, vagy hangszerek és kíséret nélkül megvalósított előadás.

Most egy igazán friss feldolgozást szeretnék közkinccsé tenni. Mégpedig a közelmúlt és a jelen egyik legnagyobb slágerének, Lady Gaga, Bad Romance című számának feldolgozását.

A kiváló dalt, nem más, mint a 30 Seconds to Mars nevű rockbanda előadásában hallgathatjuk meg! Az együttes 39 éves frontembere, Jared Leto szinte egy új dalt varázsolt Lady Gaga felvételéből. Első hallásra szokatlan, de a végére egészen megkedvelhetővé válik. A megszokott pörgős dal helyett, egy lassú, melankolikus, líraibb hangvételű felvételt hallhatunk, amely engem valamiért Phil Collins 1981-es klasszikusára, az In the Air Tonight-ra emlékeztet. Talán a hangszerelés miatt.

engyus

2010. 04. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

engyus 2010. 04. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
bogyó 2010. 04. 04. 19:35
GaGa-t nem bírom, a dalait sem. Ez a Mars feldolgozás viszont zseniális.
Vendég 2010. 04. 17. 19:38
GaGa-t én sem birom és a zenéit sem annyira. De ez tényleg nagyon jó!! :D és nagyon szép^^

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új Lady Gaga feldolgozás, a 30 Seconds to Marstól cikk képei
30 Seconds to Mars - Új Lady Gaga feldolgozás, a 30 Seconds to Marstól30 Seconds to Mars - Új Lady Gaga feldolgozás, a 30 Seconds to Marstól