Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újra együtt a The Libertines

The Libertines - Újra együtt a The Libertines

Pete Doherty egykori zenekara egy londoni kocsmában tartott sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy újra összeállnak.

Koncert

Mint minden The Libertines esemény ez is tetemes késéssel indult majd egy akusztikus koncerttel örvendeztették meg a hallgatóságot. Pete Doherty, Carl Barat, John Hassell és Gary Powell nyolc dalt adott elő. A hírek szerint a Reading and Leeds fesztiválon való fellépésért közel másfél millió fontot ígértek az együttesnek. Ennyi pénzért Pete Doherty szerint érdemes belevágni, ahogy ő kommentálta: „legalább lesz miből befizetni az adót”

The Libertines - Újra együtt a The Libertines

A koncerttel kapcsolatban annyit elárultak, hogy olyan dalokat fognak játszani amiket szeret a közönség, leginkább az évtized egyik legjobb korongjának tartott Up the Bracket lemezükről.

Akárhogy is, nem lesz egyszerű dolga a zenekarnak. A botrányairól elhíresült énekes, dalszerző Doherty, droggal való visszaélés miatt óvadékkal van szabadlábon és heteken belül újra kikérdezik Robin Whitehead halála miatt. A rendezőnő Road to Albion címmel a The Libertines-ről forgatott filmet és közeli barátságba került az együttes frontemberével. A hatóságok szerint tőle kapta a halálos adag kábítószert. Ilyen körülmények között erősen kérdéses az együttes jövője. Barat szerint csak akkor van esélyük, ha Pete Doherty visszavesz őrült dolgaiból bebizonyítva környezetének, hogy sem rájuk, sem pedig önmagára nem jelent többé veszélyt.

hali

2010. 04. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

hali 2010. 04. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újra együtt a The Libertines cikk képei
The Libertines - Újra együtt a The LibertinesThe Libertines - Újra együtt a The Libertines