Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tizenhárom év után újra együtt a Soundgarden

Soundgarden - Tizenhárom év után újra együtt a Soundgarden

Chris Cornell a RollingStone.com-nak adott nyilatkozatában megerősítette, hogy a csapat 2010-ben újra összeáll egy turné erejéig. Az énekes a továbbiakban nem zárkózott el annak a lehetőségétől, hogy a dolognak esetlegesen – új stúdiólemezben kiteljesedő - folytatása is lesz.

Chris Cornell egyértelműen utalt arra, hogy a Soundgarden tagjainak ideje újra együtt dolgoznia. 2010. január 1-jén éjfélkor a következőt üzente a Twitter és Facebook profiljára - egy hivatkozással az új dizájnú www.soundgardenworld.com-ra :

„A hangtábla lovagjai vágtatnak tovább.”

A leginkább a Black hole sunról, a Spoonmanről, vagy a Rusty cage-ről ismert seattle-i grungebanda 1997 végén oszlott fel általános elégedetlenségre hivatkozva. Dobosuk, Matt Cameron így fogalmazott:

Soundgarden - Tizenhárom év után újra együtt a Soundgarden

„Már jó ideje őrlődtünk a mindennapi mókuskerékben.”

Az utóbbi időben azonban hallhattunk pletykákat arról, hogy feltöltődve, tele energiával és lendülettel újra összeáll a Soundgarden. De a rajongók csak reménykedtek addig, amíg végül nemrég hivatalossá vált a terv.

Turnéról és új lemezről még nincsenek pontos információk, de a közeljövőben sokat fog még hallatni magáról a négy nagy grunge együttes (Pearl Jam, Nirvana, Alice in chains, Sondgarden) egyike. Egy azonban már biztos: a chicagoi Grant Parkban megrendezett Lollapalooza fesztiválon lépnek fel augusztus 8-án. Ráadásul olyan remek előadók mellett, mint a Green Day, az Arcade Fire, Lady Gaga vagy a The Strokes.

Zsó

2010. 04. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Zsó 2010. 04. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tizenhárom év után újra együtt a Soundgarden cikk képei
Soundgarden - Tizenhárom év után újra együtt a SoundgardenSoundgarden - Tizenhárom év után újra együtt a Soundgarden