Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szenzáció: Az Iron Maiden új albuma majdnem kész!

Iron Maiden - Szenzáció: Az Iron Maiden új albuma majdnem kész!

A stílusteremtő Iron Maiden legújabb albumán már csak az utolsó simításokat végzik Kevin Shirley segítségével. A nagylemez címe: "The Final Frontier".

Shirley kiadott egy rövid, de annál fontosabb nyilatkozatot:

“Minden ének, és zenesáv amit felvettünk már átment a keverésen is. Gykorlatilag majdnem készen van a "The Final Frontier", az új Iron Maiden album - itt van a stúdióban.”

A "The Final Frontier" az Iron Maiden tizenötödik stúdió albuma, és a 2006-os "A Matter of Life and Death" után (amely 2006-ban jelent meg) ez az első olyan nagylemez, amire több mint négy évet kellett várnunk, többet mint az együttes történetében bármikor. Az albumnak még nincs pontos megjelenési dátuma, valamikor a harmadik negyedév körül lehet majd számítani rá, a nyári koncertkörutak után.

Iron Maiden - Szenzáció: Az Iron Maiden új albuma majdnem kész!

Ráadásul nekünk külön jó hír, hogy augusztus 14-én az Iron Maiden idén ismét eljön a Szigetre.

Tudni kell, hogy az Iron Maiden a legsikeresebb és legmeghatározóbb heavy metal zenekarok egyike: Több mint 100 millió lemezt adtak el világszerte.

Ez a mai Magyar aranylemez darabszámának csaknem húszezerszerese(!). Karrierjük során több mint 2000 koncertet adtak, és gyakran említik őket úgy, mint az egyik legnagyobb hatású zenekart a rocktörténelemben. Bruce Dickinson, az együttes frontembere különleges egyéniség, az Iron Maiden mellett a szólókarrierje is igen termékeny, ráadásul e mellett könyveket is ír álnéven, műsort vezet a BBC-n, és nem utolsó sorban ő vezeti a Boeing 747-es óriásgépüket minden koncertjükre az együttes tagjaival!

Aki azonban azt hiszi, hogy e mellett már semmi más nem fér bele Bruce életébe, az téved: Bruce Dickinson ugyanis a British Airways hivatalos pilótája, ráérő idejében menetrend szerint közlekedő utasszállító gépeket vezet!

-CsL-

2010. 04. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 04. 09. 9:28
Hát igen, Maiden a legjobb, és ezt nem vitathatja senki!
Vendég 2010. 04. 11. 12:55
UP THE IRONS!!!
Vendég 2010. 04. 12. 13:01
Már nagyon várom az új albumot.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szenzáció: Az Iron Maiden új albuma majdnem kész! cikk képei
Iron Maiden - Szenzáció: Az Iron Maiden új albuma majdnem kész!Iron Maiden - Szenzáció: Az Iron Maiden új albuma majdnem kész!