Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Muse kapja az idei O2 Silver Clef díjat

Muse - A Muse kapja az idei O2 Silver Clef díjat

A héten jelentették be, hogy a Nordoff Robbin zeneterápiás alapítvány díjának ez évi nyertese a Muse.

Uprising

A díjat július 2-án adják át a londoni Hilton szállodában egy exkluzív ebéd keretében, ahol a zenei világ színe-java képviselteti magát és rendszerint jókora összegeket ajánlanak fel a jótékonysági alapítvány számára.

A jelenleg Amerikában turnézó Muse gyakorlatilag minden elképzelhető díjat bezsebelt már, mégis óriási megtiszteltetésnek érzi hogy bekerülhetett a legnagyobbak közé: „Nagyon örülünk, hogy megjelenhetünk ezen az eseményen és a díj birtokosaként olyan illusztris előadók társaságába kerülünk mint Robert Plant, David Bowie, a Pink Floyd, Elton John és a Who. A Nordoff Robbin egy nagyon kivételes alapítvány amely sok ember életét teszi szebbé, tartalmasabbá, és büszkék vagyunk arra, hogy részt vehetünk a karitatív szervezet munkájában.”

Muse - A Muse kapja az idei O2 Silver Clef díjat

Az O2 Silver Clef Awards átadója a zenei élet egyik legnagyobb társadalmi eseménye. Különböző aukciókkal és felajánlásokkal eddig több mint 7 millió fontot gyűjtöttek össze az alapítvány részére, amit sérült gyermekek és felnőttek terápiás kezelésére fordítottak.

A rendezvény háziasszonya Sharon Osbourne lesz és ez már önmagában jelzi, hogy nem mindennapi eseményről van szó. Sharon rendkívül színes egyéniség, közreműködése a jótékonysági összejövetel lebonyolításában garancia a sikerre.

A Muse-zal a hazai közönség is találkozhat, fellépésük a nyár egyik legnagyobb bulijának ígérkezik a Szigeten augusztus 15-én.

hali

2010. 04. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Muse kapja az idei O2 Silver Clef díjat cikk képei
Muse - A Muse kapja az idei O2 Silver Clef díjatMuse - A Muse kapja az idei O2 Silver Clef díjat