Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nikki Sixx egy rég megálmodott lemezen dolgozik

Motley Crue - Nikki Sixx egy rég megálmodott lemezen dolgozik

A rajongóknak a Mötley Crüe marad a nagy kedvenc, de a jelek szerint az 51 éves basszusgitáros triójáért, a Sixx:A.M-ért (Nikki Sixx, James Michael, DJ Ashba) is odavannak.

Több mint 300 ezer példányt vettek meg abból az albumból, amit a frontember könyvével, a Heroin Naplókkal (egy összetört rocksztár életének egy évéről szól) együtt is árultak. Nagy slágerré vált a lemezről a Life is beautiful című számuk.

„Akad még más is ott, ahonnan ez jött” – árulta el Mr. Sixx. „Csomó ötletünk van még. S közben már a dalgyártás utolsó szakaszához értünk. Valószínűleg még idén befejezzük a melót. De nem akarok előre inni a medve bőrére.”

Motley Crue - Nikki Sixx egy rég megálmodott lemezen dolgozik

Egy teljesen új koncepción alapul ez az album, de a basszgitáros még nem tárja fel a sztorit.

„Mint dalszerzőtől, elvárják tőlem, hogy hozzam a formám. Sokkal nehezebb dalban leírni az érzéseidet. Teljesen más, mint mikor megírsz egy verset, vagy egy fejezetét egy regénynek.

A rocksztár, akit egy időben sosem látott mélységekbe rántottak a drogok és saját démonai, most egy újabb önéletíráson dolgozik, s emellett a Sixx Sense rádiós műsor vezetője.

Nikki Sixx – eredeti nevén Franklin Carlton Serafino Feranna – nemcsak a glam metal híres dalszövegírója és basszusgitárosa. Divattervezőként, fényképészként és zenei producerként (Marion Raven, Meat Loaf, Saliva) is megállja a helyét.

„Nem kis nyomás van most a Sixx:A.M-en a Heroin Naplók miatt, de mindent megteszek, hogy ezt kiküszöböljük” – vallotta be a zenész.

„Vannak elvárások, de néha muszáj figyelmen kívül hagyni őket, hogy érvényesülni tudj. A jelenlegi banda egy vágyból fakadó vállalkozás. Ha mindent beleadsz és szívből csinálod, nem kell a marketing részével foglalkoznod. Ez igazán klassz érzés.”

Zsó

2010. 04. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Nikki Sixx egy rég megálmodott lemezen dolgozik cikk képei
Motley Crue - Nikki Sixx egy rég megálmodott lemezen dolgozikMotley Crue - Nikki Sixx egy rég megálmodott lemezen dolgozik