Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A The Veronicas feldolgozta a Muse slágerét

The Veronicas - A The Veronicas feldolgozta a Muse slágerét

A The Veronicas csinos testvérpárja feldolgozta, a Muse Uprising című felvételét. A produkció a brit Radio 1 stúdiójában készült el.

Uprising

A Muse legutóbbi lemezének Uprising c. dala meghozta a várt sikereket. A tavaly ősszel megjelent felvétel napjainkban is nagyon népszerű. Számos feldolgozás kering a világhálón a legjobb Muse dalokból. Azonban nem csak amatőrök próbálkoznak a dalok átformálásával.

Az ausztrál The Veronicas együttes az angol Live Lounge című rádióműsor keretében adta elő az Uprising című dalt. A többi meghívott zenészhez hasonlóan, nekik is élőben kellett elénekelni a választott felvételt. A rögtönzött akusztikus előadás nagy sikert aratott az angol rádióhallgatók körében.

The Veronicas - A The Veronicas feldolgozta a Muse slágerét

Jess és Liza hangja teljesen eltér a fülünknek már természetes Muse dallamoktól. Viszont a közönség teljesen meg volt elégedve az élő produkcióval. Egyébként a The Veronicas lányok dalai egyre keresettebbek hazánkban is. Untouched és Hook Me Up című dalaikat szinte nap, mint nap hallani a rádiókban. Az ikrek lassan az egész világot meghódítják dalaikkal, de a siker mellett sem tétlenkednek. A turnék és fellépések mellett már készül harmadik albumuk, melynek megjelenése még ebben az évben várható.

engyus

2010. 04. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 04. 10. 21:00
eléggé szörnyű lett... matt hangját nem lehet kiváltani...
Duke 2010. 04. 11. 18:14
Igazad van, vendég, hogy Matt hangját nem lehet kiváltani. Másik férfivel biztos nem, mert az ő hangja páratlan, de ezzel a két nővel sem lehet igazán. Majdnem abbahagytam hallgatni ezt a számot, amikor csak a szőke énekelt, mert szörnyű hangja van. Viszont amikor a fekete hajú csaj énekelt, ott inkább hallgattam tovább, mert neki jó hangja van. Érdekes ez az akusztikus verzió. A Veronicas-tól eddig csak az Untouched-ot hallottam, amit leginkább rádióban hallgattam. Aránylag jó szám, de máskor nem szívesen hallom, az előadójuk pedig a viszonylag jó feldolgozás ellenére sem fog kedvenceim közé tartozni. Különben sem szeretem az efféle "lánycsapatokat", női előadókat sem hallgatom, hát még olyan együttest sem, ahol énekesnő van.
Vendég 2010. 04. 13. 20:08
Duke, te hol találtál olyan részt ahol csak Jessica (a szőke) énekel? :) Én nem látok/hallok olyan részt... Nekem a tetszik a szám, a csajokat imádom, (és nem kéne őket lánycsapatokhoz hasonlítgatni...) és szerintem jó lett a feldolgozás :)
Vendég 2010. 06. 28. 14:32
OMG! Borzalmas, totál oda a dal eredeti feelingje.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A The Veronicas feldolgozta a Muse slágerét cikk képei
The Veronicas - A The Veronicas feldolgozta a Muse slágerétThe Veronicas - A The Veronicas feldolgozta a Muse slágerét