Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megérkezett Ellie Goulding legújabb felvétele

Ellie Goulding - Megérkezett Ellie Goulding legújabb felvétele

Ellie Goulding ismét új klipet készített, amit a tegnapi nap folyamán mutattak be. Az új videó, Lights című debütáló albumának, Guns And Horses című dalához készült.

Guns and Horses

A fiatal brit énekesnő a közelmúltban hívta fel magára a figyelmet Starry Eyed című dalával. Valamint az idei Brit Awardson a Kritikusok díjával is jutalmazták. Ezen kívül pedig szintén magáénak tudhatja, a BBC nevével fémjelzett, 2010 Hangja elismerést is.

Az Egyesült Királyságban közel egy hónapja, március elsején jelent meg Lights c. bemutatkozó albuma. A lemezből az első héten több mint 40 ezer példányt sikerült eladni. De a lemezen megtalálható Starry Eyed c. dal is remekül szerepelt a slágerlistákon.

Ellie Goulding - Megérkezett Ellie Goulding legújabb felvétele

A harmadik kislemezként megjelenő, Guns And Horses bemutatása május 17-re várható. Az új felvétel egyébként Ellie Goulding saját szerzeménye. Elmondása szerint a dal egy interneten kezdődött románcról szól, melynek egy titokzatos fiú mellet, maga Ellie is főszereplője volt. A lány szerette volna, ha a fiú többet érez iránta, de ez végül nem valósult meg.

Az új klipet tegnap hozták nyilvánosságra a You Tube videómegosztó portálon. A zenei videót márciusban forgatták le, a Los Angeles-i Griffith Parkban. A klipet érdemes megtekinteni, ugyanis nagyon jó képi világgal rendelkezik.

engyus

2010. 04. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 04. 13. 13:21
Szerintem jobban sikerült, mint a Starry Eyed klipje!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megérkezett Ellie Goulding legújabb felvétele cikk képei
Ellie Goulding - Megérkezett Ellie Goulding legújabb felvételeEllie Goulding - Megérkezett Ellie Goulding legújabb felvétele