Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Cypress Hill új videója: „Armada Latina”

Cypress Hill - A Cypress Hill új videója: „Armada Latina”

A Cypress Hill egy új videoval lepte meg a rajongókat, amelynek a premierje az MTV-n volt. A legújabb alkotásuk címe "Armada Latina", és zeneileg rengeteg stílust kever bele a a hip-hop zenéjükbe, megtalálhatunk benne salsa és soul részeket is.

Armada Latina

Érdekesség, hogy a számban igen kreatív módon használják fel Crosby, Stills & Nash "Suite: Judy Blue Eyes." régi számát is. Az "Armada Latina" készítői között egyéb nagy nevek is vannak, elég ha az énekes/dalszerző Marc Anthony-ra, vagy and repper Pitbull-ra gondolunk. Több híres vendégzenész is közreműködik a hip-hop legenda Cypress Hill első olyan stúdió albumán, amely már Priority/EMI label-nél fog megjelenni.A legutóbbi albumuk a „Rise Up” a Cypress Hill első albuma lesz, a hat évvel ezelőtti lemezük óta.

Cypress Hill - A Cypress Hill új videója: „Armada Latina”

Hihetetlenül sokszínű az anyaghoz kapcsolódó vendégelőadók névsora: a Linkin Park énekese, Mike Shinoda, a System Of A Down énekes-gitárosa Daron Malakian, Everlast, Young De, Evidence, The Alchemist és a humorista Cheech & Chong is köztük van.

Az együttes kiadta a hivatalos idei koncertlistáját is, az amerikai és európai bulijainak az időpontjaival. Több bulin a rajongók egyéb előadókkal és zenészekkel is találkozhatnak (pl. B-Real Sen Dog, DJ Julio G és a dobos Eric Bobo) és a koncerteken egyaránt meghallgathatják a régi Cypress Hill hip-hop nótákat, és persze a legújabb szerzeményeket is, mint pl. a "Rise Up", vagy az "Armada Latina". Mindkét szám a nemsokára megjelenő Rise Up lemezükön lesz hallható, amely a az előzetes tervek szerint április 20-án fog kijönni.

-CsL-

2010. 04. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Cypress Hill új videója: „Armada Latina” cikk képei
Cypress Hill - A Cypress Hill új videója: „Armada Latina”Cypress Hill - A Cypress Hill új videója: „Armada Latina”