Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Toni Braxton visszatért

Toni Braxton - Toni Braxton visszatért

Közel ötévnyi szünet után, Toni Braxton új dallal és albummal jelentkezik. Az amerikai R&B énekesnő legújabb lemeze nemsokára a boltokba kerül. Make My Heart című vadonatúj dalához, pedig már el is készült a zenei videó.

Make My Heart

Az R&B egyik legjobb énekesnőjének tartott Toni Braxton 2005-ben adta ki legutóbbi lemezét, melyet azóta csak egy válogatás album követett. Most azonban új albummal örvendezteti meg rajongóit a dalszerzőként, és színésznőként is sikeres előadó.

A Pulse címet viselő album várhatóan május 4-én fog megjelenni az Egyesült Államokban. Ez lesz Toni Braxton hatodik stúdióalbuma. Első kislemeze is ezen a májusi napon lát majd napvilágot Yesterday címmel! Az előadó ezen kívül még két kislemez kiadását tervezi, amelyekhez videóklip is készül majd.

Toni Braxton - Toni Braxton visszatért

Az egyik kislemez dalához, a Make My Heart c. felvételhez már el is készült a zenei videó. A Bille Woodruff által készített klipet, melyben Toni Braxton korát meghazudtolva tündököl, két nappal ezelőtt mutatták be.

A hatszoros Grammy nyertes énekesnő egyébként az Un Break My Heart című slágerével vált világszerte ismertté. Kezdetben a testvéreivel közösen alapított, The Braxtons nevű együttesben énekelt. Később 1993-ban jelent meg Toni Braxton első szólóalbuma mellyel megalapozta karrierjét a zenei szakmában. Mint látjuk, jól döntött, hogy szólókarrierbe kezdett. Számtalan sikeres lemez és dal köthető Toni Braxton nevéhez. Kíváncsian várjuk, hogy az újabb lemez is elér-e hasonlóan nagy népszerűséget, mint a korábbiak!

engyus

2010. 04. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Toni Braxton visszatért cikk képei
Toni Braxton - Toni Braxton visszatértToni Braxton - Toni Braxton visszatért