Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A De-Phazz jazz formáció Budapesten lép fel!

De-Phazz - A De-Phazz jazz formáció Budapesten lép fel!

A De-Phazz zenéje fotelben ülve vagy kényelmes díványon elnyúlva is igazi élmény, de élőben viszont felejthetetlen! Sodró lendületű, elektronikus alapú lounge és nu-jazz, egyszerre igényes és könnyen befogadható. A 'De Phazz' május 8-ai koncertjével nyitja meg a jazz koncertszezont.

My Society

Amikor Pit Baumgartner a lounge műfaj keresztapja, Karl Frierson az amerikai hadsereg kórusának egykori tagja és a csodálatos Pat Appelton találkozik, az eredmény semmivel össze sem hasonlítható, egyedi hangzású, vibrálóan XXI. századi hangorgia.

A német De-Phazz hivatalosan az easy listening stílusban dolgozik, mégsem szokványos popzenéről van szó. Annyira nem, hogy a soul, funk, dzsessz, latin zenék egyéni és nem utolsó sorban divatos keveréke az elektronika iránt nyitottabb dzsesszrajongóknak is sok kellemes percet nyújt.

De-Phazz - A De-Phazz jazz formáció Budapesten lép fel!

A zenekar lelke a német mixmester, producer és zeneszerző Pit Baumgartner, aki a híres egyetemi város Heidelberg lounge jazz színteréről válogatta össze a hozzávalókat, amihez a már említett latin, polinéz, és még ki tudja, hányféle stílust rendelt, megfelelően megbolondítva elektronikával. Igazi zenei csemege ez lehet a stílus kedvelőinek, és persze az új dolgokra nyitott új rajongóknak is.

(2010. május 8. 20 óra, West Balkán Budapest, Nyugati tér 1-2.)

Az együttes eddigi albumai:

Detunized Gravity (1997), Godsdog (1999), Death by Chocolate (2001), Daily Lama (2002), Plastic Love Memory (2002), Natural Fake (2005), Days of Twang (2007), Big (2009), Lala 2.0 (2010)

-CsL-

2010. 04. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A De-Phazz jazz formáció Budapesten lép fel! cikk képei
De-Phazz - A De-Phazz jazz formáció Budapesten lép fel!De-Phazz - A De-Phazz jazz formáció Budapesten lép fel!