Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jön Alicia Keys giga albuma a ’The Platinum Collection’.

Alicia Keys - Jön Alicia Keys giga albuma a ’The Platinum Collection’.

2010. május 3-án kerül a piacra Alicia Keys monumentális albuma, amely az énekesnő egymást követő három platina lemezének gyűjteménye lesz.

Girlfriend

A Grammy díjas énekes, és szövegírónő Alicia Keys ezzel a 3 CD-s szettel ünnepli meg, az eddig legnagyobb számban eladott szóló albumait, az 'Empire State Of Mind’-ot, valamint az angliai listák vezető albumát, a 'The Element Of Freedom'-ot. Az esztétikus és speciális dizájnnal megtervezett kollekció magába foglalja az énekesnő első három, mostanra már klasszikusnak számító szóló lemezeit, a 2001-es 'Songs In A Minor'-t, a 2003-as 'The Diary Of Alicia Keys', és nem utolsó sorban a 2007-es 'As I Am'-et is.

A ’The Platinum Collection’ együttesen tartalmazza majd Alicia leghallgatottabb, top-hit listákat vezető dalait. A 2001-es ‘Songs In A Minor’-ról felcsendül az időtlen ’Top 3’-as ballada a ‘Fallin’, emellett a ’Top 30 Hits’ kategóriás ’A Woman’s Worth’, ‘How Come You Don’t Call Me’ és a ‘Girlfriend’ című szám is.

Alicia Keys - Jön Alicia Keys giga albuma a ’The Platinum Collection’.

A 2003-as ‘The Diary Of Alicia Keys’ album kapcsán újra nosztalgiázhatunk a Kenya West együttműködésével született ‘You Don’t Know My Name’-el. A ’Top 20 Hit’ részeként pedig az esküvőkön igen közkedvelt ’If I Ain’t Got You’-val.

Végül a 2007-es ’As I Am’-ről hallhatjuk a himnuszként imádott ’No One’-t, majd ezt követi a ‘Like You’ll Never See Me Again’, a ‘Teenage Love Affair’ és a ‘Superwoman’ is.

Nem csak a statisztika kedvéért érdemes tudni, hogy az említett három album együttesen 1.9 milliós eladásokat produkált csak Nagy –Britanniában.

Bius

2010. 04. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Bius 2010. 04. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jön Alicia Keys giga albuma a ’The Platinum Collection’. cikk képei
Alicia Keys - Jön Alicia Keys giga albuma a ’The Platinum Collection’.Alicia Keys - Jön Alicia Keys giga albuma a ’The Platinum Collection’.Alicia Keys - Jön Alicia Keys giga albuma a ’The Platinum Collection’.Alicia Keys - Jön Alicia Keys giga albuma a ’The Platinum Collection’.Alicia Keys - Jön Alicia Keys giga albuma a ’The Platinum Collection’.