Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Támadnak a mutánsok - John Dahlbäck a vezérük!

John Dahlbäck - Támadnak a mutánsok - John Dahlbäck a vezérük!

Nem kell megijedni, senki nem fog a közeljövőben (remélhetőleg) a lábunkba harapni, ennek ellenére nem árt, ha nyitott szemmel és füllel járunk...

Mutants

Hamarosan ugyanis a Defected gondozásában John Dahlbäck piacra dobja legújabb válogatás albumát, melyen az általa "mutánsnak" keresztelt stílus képviselői kapnak helyet.

A hírek szerint a gyűjtemény John legnagyobb dobásai mellett azokat a trackeket is tartalmazza majd, amelyeket azok a producerek készítettek, akik jelenleg nem feltétlenül tündökölnek az elektronikus zenei világ reflektorfényében. "Ha küldtél nekem egy felvételt, ami megtetszett, és megtaláltam benne a mutáns-feelinget, akkor lehet, hogy kiadom. Nem kell, hogy a legkeresettebb előadótól érkezzen..."

John Dahlbäck - Támadnak a mutánsok - John Dahlbäck a vezérük!

A válogatáson egyébként olyan dalok szerepelnek, amelyek valamilyen szinten meghatározták Dahlbäck karrierjét, stílusát. Ilyen például az 'Everywhere', a 'Blink' vagy a 'Hustle up', melyek mellé többek közt az új irányvonalat képviselő, a napokban kiadott és egyre népszerűbb 'Bingo' is felkerült.

Az album május 10-én kerül a boltokba.

blanko

2010. 04. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Támadnak a mutánsok - John Dahlbäck a vezérük! cikk képei
John Dahlbäck - Támadnak a mutánsok - John Dahlbäck a vezérük!John Dahlbäck - Támadnak a mutánsok - John Dahlbäck a vezérük!