Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

TESCO gazdaságos Faithless album?

Faithless - TESCO gazdaságos Faithless album?

A tervek szerint a Faithless legújabb albuma kizárólag a Tesco hipermarketekben lesz kapható (az iTunes online értékesítésén kívül).

'Not going Home'

A banda új korongja, a „The Dance”(az új albumok elnevezésénél megfigyelhető a túlzott egyszerűség – a szerk.) május 17-én fog kijönni a Faithless saját label-je alatt („Nate's Tunes”).

A Faithless teljesen fel van dobva a miatt hogy a TESCO és iTunes szerződés révén egyszerre összeálltak Anglia legnagyobb üzlethálózatával, és az első számú internetes zeneáruházával is. A Tesco szerint több mint ezer áruházban lehet majd kapni a Faithless albumot az országban, ez lesz a legtöbb értékesítési ponton indított album eladási kampányuk.

Faithless - TESCO gazdaságos Faithless album?

Megfigyelhető az a tendencia, hogy a legnagyobb amerikai együttesek és előadók sokszor összeállnak a nagy mamut üzletláncokkal, hogy a lehető legtöbb rajongó számára tudják elérhetővé tenni a lemezüket. Elég ha az Eagles-re, az AC/DC-re, a Pearl Jam-re, vagy Christina Aguilera-ra gondolunk. Ők mind nagy áruházláncokon keresztül is értékesítenek, mint pl a Target vagy a Walmart.

A Faithless jelenleg az egyik legnagyobb név angliában. Közel 10 millió lemezt adtak el eddig (csak összehasonlításképpen: ez a tizede az Iron Maiden számainak) és két slágerlisták csúcsán járt albumuk is van, a greatest hits korongjukból pedig csak Angliában 1,3 millió példány fogyott. Az legújabb Faithless single, a 'Not Going Home' május 3-án fog kijönni.

-CsL-

2010. 04. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

TESCO gazdaságos Faithless album? cikk képei
Faithless - TESCO gazdaságos Faithless album?Faithless - TESCO gazdaságos Faithless album?