Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Belmondo hip-hop formációja

Belmondo - A Belmondo hip-hop formációja

A Czutor Zoltán által vezetett Belmondo újabban a hip-hop irányba nyitott Artos Csaba rapper segédletével - három számot vettek fel együtt a pop-rock-funk-hip-hop keveredés jegyében.

Szokni, szokni

A Belmondo zenekart már senkinek sem kell már bemutatni. A közönség kedvencek két nagylemez, sok-sok év tapasztalat, és megszámlálhatatlan fellépés után most új irányba nyitnak. Czutor Zoltán és csapata a magyar hip-hop élet egyik meghatározó alakjával, Artos Csabával álltak egy mikrofon elé. Csaba 1994-ben kezdte karrierjét az A.R.T. névre hallgató duóban. Zenésztársa kiválása után Csaba egymaga szórta a rímeket, és jó pár lemezzel örvendeztette meg egyre bővülő rajongótáborát. Stílusa higgadt, szövegei világosak, és már csak ezzel is kitűnik a hazai hip-hop szcénából.

Belmondo - A Belmondo hip-hop formációja

A két különböző stílusban mozgó előadó három dalt rakott össze közös erővel, amelyek a Belmondo közelgő, „Szájba rágót!” című új nagylemezével párhuzamosan lesznek hallhatóak.
A közös munka mindkét fél számára örömteli volt, és – nem utolsó sorban – új távlatokkal kecsegtető. A nagy múltú zenekar számára kapóra jött egy rapper, aki megfelelő hozzáállásával, és zene iránti alázatával hozzá tudott tenni munkásságukhoz. Artoscsabának pedig remek esélyt nyújt ez arra, hogy még komolyabban belemerülhessen a zeneipar sűrűjébe.

-CsL-

2010. 04. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Belmondo hip-hop formációja cikk képei
Belmondo - A Belmondo hip-hop formációjaBelmondo - A Belmondo hip-hop formációja