Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Slash-t Ronnie Wood tanította gitározni

Rolling Stones - Slash-t Ronnie Wood tanította gitározni

Kiderült hogy a Rolling Stones gitárosa tanította gitározni a nyolcvanas évek legendás bandájának, a Guns N' Roses-nek az oszlopos tagját Slash-t, még gyermekkorában. De...

Ron Wood & Slash

... mostanában már fordult a kocka.

Ronnie erre így emlékszik vissza:

"Slash, nagyon jól emlékszem rá, igen jól játszott, amikor a trükköket mutattam meg neki. Mostanában viszont én tanulok tőle. Nagyon jó fej amikor együtt játszok vele, nagyon jó interakciói vannak, nagyon könnyen megy vele a játék, hasonlóan mint amikor Womack-al, vagy Keith Richards-al játszok. Slash nagyon tehetséges, a szóló bandámban is játszott, és az új albumomon is nyomja.”

Egyébként Ronnie megpróbált már dobosokat is megtanítani gitározni, vagy áttáríteni – igaz, kevés sikerrel. , Volt egy olyan este, amikor a volt Ringo Starr-t, és a The Who dobosát Keith Moon-t is mindenáron bele akarta vezetni a pengetés örömeibe.

A 62 éves zenész erre így emlékszik vissza:

"Elég mókás történet. 1974 egy estéjén Dél-Nyugat Londonban voltunk a stúdiómban (ez most Pete Townsend-é) és Ringo-n kívül éppen ott volt még Keith Moon is, de dob az nem volt a stúdióban. Ekkor megkérdezték hogy „Akkor most mit csinálunk?” Erre azt válaszoltam hogy „most akkor megtanulunk gitározni!”, és ahogy kell, megtanítottam nekik egy E akkordot. Egész éjjel ezt az egyet nyomták, elég vicces volt!

Ronnie Wood's mostanában rádióműsort vezet az Absolute Classic Rock radión, ha kíváncsiak vagytok rá, érdemes meghallgatni!

A linkek között megtaláljátok!

-CsL-

2010. 04. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Slash-t Ronnie Wood tanította gitározni cikk képei
Rolling Stones - Slash-t Ronnie Wood tanította gitározni