Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lady Gaga titkos koncertet adott

Lady GaGa - Lady Gaga titkos koncertet adott

Lady Gaga a rajongókat teljesen meglepve egy teljesen titkos klubkoncertet adott Japánaban egy NightClub-ban. A show egy nemes ügy érdekében került megrendezésre.

Dobd vissza a rajongódat!

Az énekesnő a Tabloid nightclub-ban tartotta meg a show-t, amely egyben egy nemzetközi figyelemfelkeltő kampány része is volt. Az volt a célja ezzel, hogy felhívja a figyelmet a HIV fertőzöttekre és AIDS betegekre, akárhol is vannak a világban.

Egy fehér függönyszerű ruhában lépett fel, amelyhez egy tökéletesen illeszkedő fejfedőt választott. Az előadás során rengeteg számot adott elő, köztük egy zongorára írt dalt is. Ez a titkos koncert egyébként Gaga utolsó Japánban töltött napján lett megrendezve.

Lady GaGa - Lady Gaga titkos koncertet adott

Az érdekesség kedvéért megjegyezzük, hogy a legutóbbi nagy koncertjén Japánban egy rajongó feljutott a színpadra és Gaga előtt fetrengett imádkozva, miközben Gaga az "I don't wanna be friends" (nem akarom hogy barátok legyünk!) részt énekelte a "Bad Romance" számából, ami elég vicces volt így együtt, ráadásul közben a táncosok megpróbálták a rajongót visszadobni a tömegbe ;)

A hónap végén Gaga ismét visszatér Európába, hogy folytassa a Monster Ball világkörüli turné európai részét, így az öreg kontinensen élő rajongóknak sem kell már könnyes szemmel várniuk rá.

-CsL-

2010. 04. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 04. 22. 8:27
Ez nem az Ildi volt?!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lady Gaga titkos koncertet adott cikk képei
Lady GaGa - Lady Gaga titkos koncertet adottLady GaGa - Lady Gaga titkos koncertet adott