Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Green Day a Broadwayen

Green Day - Green Day a Broadwayen

A kaliforniai punkrock zenekar musicalje jövő héten debütál a Broadwayen. A trió hangoztatja, nem áll szándékukban szerényebb műfajra váltani; a 2004-es American Idiot vonalát követik.

A Grammy-díjas album dalait jövő kedden adja elő a banda.
„Élő, testközeli, hús és vér” – így jellemezte a produkciót az énekes, Billie Joe Armstrong. Várhatóan a megszokottnál fiatalabb vendégserege lesz a Broadwaynek, de a Green Day show-ja ezúttal távol áll majd a tömegszörföléstől és egyéb látványelemektől.

A darab három elégedetlen fiatal életéről; a szexről, a drogokról és a háború pusztításairól szól. Az „American Idiot” valamennyi dalát, a tavalyi albumról, a „21st Century Breakdown”-ról néhány számot, a Know Your Enemy feldolgozását és néhány vadiúj szerzeményt is hallhatnak majd a rajongók.

Green Day - Green Day a Broadwayen

„Egy nagyratörő lemez következménye ez a musical, – árulta el Armstrong – sokkal ambíciózusabb zenészekké tett minket. Ettől persze még maradunk az a lázadó amerikai punkrock banda.”

„Az ilyen különleges lehetőségek és váratlan fordulatok tanítanak meg minket a helyes úton járni. Ez kihívást jelent a rajongóknak is, ugyanakkor így nehezebben unnak meg minket – poénkodott a basszgitáros, Mike Dirnt.

Ez év közepétől a Green Day európai koncertkörútra indul olyan előadókkal, mint Courtney Love vagy Joan Jett.

Zsó

2010. 04. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 04. 27. 18:35
"ma adja elő"... ja! jó kis előkalkulált konzerv szöveg. :-) ;-P Sztárfigyu' "Csé"? jut eszembe, a Dözs' ma egész mosolygott(?) felém(?) szemből - egy újszerű LHG ... frsz. Opel-kából. = ? ;-) A Honda tán már a nejéé végleg? ;-)) ;-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Green Day a Broadwayen cikk képei
Green Day - Green Day a BroadwayenGreen Day - Green Day a Broadwayen