Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Britney Spears-t az apja irányítja

Britney Spears - Britney Spears-t az apja irányítja

Britney Spears apja letiltotta a lányát arról a szokásáról, hogy melltartó nélkül mászkáljon. Ezzel próbálja a család az emberek Britney Spears-ról alkotott képét feljavítani.

Az énekesnő apja, Jamie Spears mindig is a konzervatív nevelési módszereiről híresült el. Britney most megpróbálja megfogadni az apja tanácsait, a 2007-es látványos összeomlása után ez a szülői hatás egyre erősebbnek tűnik.

Britney egyik barátja szerint:

"Jamie olyan mértékben próbálja ellenőrizni Britney életét, ami már szinte hihetetlen. Egyszerűen utálja az összes olyan képet, amelyeken Britney melltartó nélkül látható. Azt szeretné hogy a lány jó benyomást keltsen az emberekben. Egy biztonsági ember pl. elmondta, hogy ez a szabály olyan erős, hogy őt is azért rúgták ki, mert egyszer kiengedte Britney-t melltartó nélkül.”

Britney Spears - Britney Spears-t az apja irányítja

Az 57 éves apa – aki döbbenetes módon még ma is ellenőrzi Britney pénzügyeit – okolható a popsztár Jason Trawick-al folyatatott kapcsolatának megszűnéséért is, akivel Britney még februárban szakított.

"Kimondottan Britney apja volt az, aki az egész szakítást kierőszakolta. Jamie csípte ugyan Jason-t, de úgy látta, hogy ez a kapcsolat túlságosan is intenzív nekik, ráadásul nem is nevezhető túl stabilnak. Az apa végül ezt a kérdést tette fel Britney-nek: „Jason vagy a gyerekeid?”

Mint ismeretes a 28 éves Britney-nek két fia is van az előző férjétől Kevin Federline-tól, az egyik Sean Preston most négy éves, a másik Jayden James pedig három.

-CsL-

2010. 04. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 04. 27. 11:56
Remélem nem az apja rakja fel rá a melltartót reggelenként, az már túlzás!
Vendég 2010. 04. 27. 18:23
haha... a pu.nciját is láthattuk egy mély autóból kiterpesztve épp több célfotóról! ;-P igaz-e Sztárfigyu' "Csé"? jut eszembe, a Dözs' ma egész mosolygott felém(?) szemből - egy újszerű LHG ... frsz. Opel-kából. = ? ;-) A Honda tán már a nejéé végleg? ;-)) ;-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Britney Spears-t az apja irányítja cikk képei
Britney Spears - Britney Spears-t az apja irányítjaBritney Spears - Britney Spears-t az apja irányítja