Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megjelent Ciara új klipje, hamarosan új lemez!

Ciara - Megjelent Ciara új klipje, hamarosan új lemez!

Ugyan tavaly jelent meg a népszerű énekesnő legutóbbi lemeze ’Fantasy Ride’ címmel, Ciara viszont rögtön új anyaggal örvendezteti meg rajongóit. Új albuma megjelenése kora nyárra várható, az első kislemezhez pedig már el is készült a videóklip.

A ’Basic Instinct’ címet kapta Ciara legújabb albuma, melyről a Ludacrisszel közös ’Ride’ című dal lesz az első kislemez.

CiCi csillaga egyébként leszálló ágban van: 2005-ben megjelent első lemezéből, a ’Goodies’-ból világszerte 5 milliót adtak el, két évvel később a ’The Evolution’-ből alig 2 milliót, a tavaly megjelent ’Fantasy Ride’-ból viszont csak 600 ezret. A ’Basic Instinct’ mindenféleképpen meghatározza majd a tehetséges énekesnő jövőjét. Tavaly szeptemberben a neves producer, Tricky Stewart megerősítette, hogy Ciara elkezdett dolgozni új anyagán, vele és azzal a The Dreammel, akinek köszönhetjük például Rihanna ’Umbrella’-ját.

Ciara - Megjelent Ciara új klipje, hamarosan új lemez!

„A stúdiómunkálatok igazán kellemesre sikeredtek. Nagyon jó volt a hangulat. Ebbe a lemezbe több tempót vittünk, úgy érzem, sokkal értékesebb, mint az előző album. Ciara elképesztően táncol, és úgy gondoljuk, ez az a dolog, amiben ő nagyban különbözik a többiektől. Ezt az adottságát ki is fogja használni. Alapvetően Ciara-n lesz a hangsúly az egész lemezen. Nem is énekel együtt másokkal, csak egyetlen számot, amit The Dreammel rögzített.” – nyilatkozta még ősszel Tricky Stewart.

Ciara - Megjelent Ciara új klipje, hamarosan új lemez!

Többet senki sem árult el a lemezről, az viszont kiderült, Ciara nem csak The Dreammel énekel új lemezén, hanem jó barátjával, Ludacrisszel is, mégpedig az első megklippesített dalban, a ’Ride’-ban. A klipben valóban azt valósította meg a trió (Ciara, Tricky és The Dream), amit ígértek: Ciara magára van utalva, és azt csinálja amit szeret: táncol. A videó csak rá koncentrál, de érdekesebben is elkészíthették volna a kisfilmet. Egy kicsit azt érzem a klipnél, amit a dalnál: még egy kicsi hiányzik, egy kicsit unalmas. Nézzétek meg a klipet feljebb!

Luxi

2010. 04. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2010. 04. 24. 17:10
Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok Ciara új lemezére!!!
Vendég 2010. 04. 24. 22:08
a dalból kiindulva ez a lemez még pocsékabb lesz, mint a Fantasy Ride...
Vendég 2010. 05. 02. 21:55
Nagyon tetszik ez a klipje és elképeztően táncol benne. :D

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megjelent Ciara új klipje, hamarosan új lemez! cikk képei
Ciara - Megjelent Ciara új klipje, hamarosan új lemez!Ciara - Megjelent Ciara új klipje, hamarosan új lemez!Ciara - Megjelent Ciara új klipje, hamarosan új lemez!Ciara - Megjelent Ciara új klipje, hamarosan új lemez!Ciara - Megjelent Ciara új klipje, hamarosan új lemez!Ciara - Megjelent Ciara új klipje, hamarosan új lemez!Ciara - Megjelent Ciara új klipje, hamarosan új lemez!