Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lady Gaga Magyarországon lép fel!

Lady GaGa - Lady Gaga Magyarországon lép fel!

A Monster Ball turné egyik európai állomásaként hazánkban lép fel Lady Gaga, novemberben. Az ígéretek szerint káprázatos látvánnyal, és színpadképpel fogja meglepni a hazai rajongókat.

Paparazzi (classsic)

Egészen pontosan Gaga november 7-én a Papp László Budapest Sportarénában fog koncertet adni a pop egyik legnagyobb ma élő énekesnője. Gaga a tavaly novemberben megjelent albumát, a „The Fame Monster”-t fogja bemutatni a koncerten. Tudni kell, hogy az új anyag a 2008-ban megjelent debütáló albuma, a „The Fame” után jött ki.

Gaga szeretne nagyon jól kinézni a Monster Ball turné minden állomásán, ezért aztán profi fitnesz edző segítségét kérte, hogy a „legjobb popsit, legjobb lábakat, és legjobb karokat” szerezze meg magának.

Lady GaGa - Lady Gaga Magyarországon lép fel!

Harley Pasternak, Gaga személyi edzője azt nyilatkozta, hogy szerinte mindegy milyen kemény az edzésterv, Gaga végig fogja azt csinálni.

"Mint minden hírességnek, neki sincs az edzésekre tonnaszám ideje. Ezért amikor edzünk, Gaga nagyon koncentráltan áll a feladathoz, és sosem nyafog, bármilyen keményen is nyomjuk. Persze mindig is aktív életet élet, de egy évvel ezelőtt elhatározta hogy rendszeresen edzeni fog.”

Gaga edzései fél órás, heti négy öt alkalommal végzett, speciálisan neki tervezett gyakorlatokra épülnek. Mostanában legkevesebb heti két és fél órát edz, így biztos lehet benne hogy a legjobb ruhái is jól fognak neki állni.

A tréner szerint:

„Gaga tökéletesen meg van elégedve a testével, az edzéseknek hála. És így persze minden féle ruhát magabiztosan fel mer venni.”

-CsL-

2010. 04. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 04. 26. 15:01
Remek hír, ott a helyünk! ;)
Vendég 2010. 04. 26. 15:50
Jaaaaaj de jóó!!!! -imádom :)
Vendég 2010. 04. 26. 15:50
Jaaaaaj de jóó!!!! -imádom :)
Vendég 2010. 04. 27. 11:54
Gagát csípem, a gagásokat nem... :)
Vendég 2010. 04. 27. 18:42
Aki imádja, azt sajnálni tudom. Lady Gaga tehetsége jogosan megkérdőjelezhető! A zenéje számomra az egyszerű szeméttel egyenlő.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Lady Gaga Magyarországon lép fel! cikk képei
Lady GaGa - Lady Gaga Magyarországon lép fel!Lady GaGa - Lady Gaga Magyarországon lép fel!