Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Slash végleg felhagy a drogokkal?

slash - Slash végleg felhagy a drogokkal?

Már az élete forgott kockán. A Guns N' Roses egykori gitárosa - eredeti nevén Saul Hudson - elismerte, az alkohol, a kábítószerek és a kicsapongó életmód már nem nyújt számára nagy élvezetet, csak a szervezetét roncsolja vele.

„Büszke vagyok magamra, mert irtó nehéz volt az elején. Tudod, amikor iszol vagy kábszerezel, egy érzést, hangulatot űzöl, amit drogok nélkül már nem is tudsz átélni. Nem vagyok már fiatal és nekem nem kis mennyiség kellett ahhoz, hogy ezek a szerek hassanak rám, s ez mind fizikailag, mind lelkileg megterhelt.”

A 44 éves rocker édesanyja tavaly augusztusi halála után a cigarettát is letette. Ola tüdőrákban szenvedett, hét hónapig feküdt kórházban, ahol Slash végig vigyázott rá. Egyetlen bűne ez idő alatt és után az volt, hogy napi 60 szál cigarettát is elszívott.

slash - Slash végleg felhagy a drogokkal?

„Ötpercenként rá kellett gyújtanom. Láncdohányos lettem. Sőt rosszabb. Őrült szokásommá vált. Édesanyám hirtelen távozása nagyon megviselt. De tanultam az ő esetéből. Ráadásul nem sokkal utána lebetegedtem. Tüdőgyulladásom lett. Két hétig feküdtem és nem dohányoztam. Majd mikor felgyógyultam, úgy döntöttem, ideje felhagyni a káros szenvedélyekkel. Még mindig nem teljes a siker, de nagyon jó úton haladok. Édesanyám is büszke lenne rám.”

Zsó

2010. 04. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 04. 27. 11:53
Sz*r ugy, Axl se nézte ezt jó szemmel szerintem neki!
Vendég 2011. 08. 25. 21:09
Olyan vicces... Olvastam anno a GnR könyvet amiben az akkori 40-50 éves nagyokat fikázta (Aerosmith, Stones), hogy ejnye ők elkezdték ezt a hülye egészséges életmódot, nem lehet velük bulizni.... Aztán itt van :-D

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Slash végleg felhagy a drogokkal? cikk képei
slash - Slash végleg felhagy a drogokkal?slash - Slash végleg felhagy a drogokkal?