Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új Owl City klip és ingyenes koncert

Owl City - Új Owl City klip és ingyenes koncert

A napokban megjelent az Owl City legújabb klipje. A Vanilia Twilight után most az Umbrella Beach című Adam Young szerzeményhez készült videó. Ezen dalokat hamarosan élőben is megtekinthetjük majd, egy ingyenes koncert keretében.

Umbrella Beach

Nem olyan régen debütált az Owl City, Vanilia Twilight c. dal klipje. A múlt héten pedig megérkezett az újabb zenei videó. Ezúttal az Umbrella Beach című felvételhez. Végre elérhetővé vált a hivatalos YouTube klip is, így már bárki megtekintheti a vadonatúj felvételt.

Ha az előző zenei videóról a kritikusok azt állították, hogy remekül sikerült, akkor ugyanez elmondható az Umbrella Beach klipjéről is. Az egyéni és jól megszokott Owl City-hangzás mellé, jól párosul a kissé depressziós hatást keltő videó. A képi világ megint nagyon el lett találva. Élvezetes felvételeket láthatunk a közel négy perces videóban. Érdemes végignézni.

Owl City - Új Owl City klip és ingyenes koncert

Az Umbrella Beach c. szám egyébként az Owl City legújabb albumán kapott helyett a már ismert Fireflies-hoz és Vanilia Twilighthoz hasonlóan. A lemez viszonylag régen, tavaly júliusban jelent meg, melynek máig legsikeresebb dala a Fireflies.

Friss hír még az Owl Cityvel kapcsolatban, hogy Adam Young következő élő koncertje ingyen és bérmentve, élőben megtekinthető lesz az Interneten. A londoni koncert május 9-én kerül megrendezésre, amit a UStream közvetít az OwlCityMusic.com weboldalon keresztül.

Összesen 21 dal fog felcsendülni, köztük a Fireflies, a Vanilia Twilight és a most bemutatott Umbrella Beach is. A koncert magyar idő szerint este este 22 órakor kezdődik majd. De az se szomorkodjon, aki lemarad róla, ugyanis másnap hajnali 5-től megismétlik a koncertet.

engyus

2010. 04. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

mama 2015. 09. 03. 8:57
Szuper!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új Owl City klip és ingyenes koncert cikk képei
Owl City - Új Owl City klip és ingyenes koncertOwl City - Új Owl City klip és ingyenes koncert