Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megérkezett Alexandra Burke és Pitbull közös klipje

Alexandra Burke - Megérkezett Alexandra Burke és Pitbull közös klipje

Elkészült Alexandra Burke harmadik zenei videója. A brit X Factor 2008-as győztese ezúttal az All Night Long című dalhoz forgatott videoklipet. A dal elkészítésében pedig nem más, mint Pitbull segédkezett.

All Night Long

Az All Night Long című felvétel, Alexandra Burke debütáló, Overcome c. albumának negyedik kislemeze. Az album február 10. óta már nálunk is kapható. Viszont ezen csupán az All Night Long eredeti változatát találjuk. A miami rapper, Pitbull közreműködésével készült verzió csupán az Amerikában megjelenő albumon szerepel majd.

Az új dal egyébként a Bad Boys után, Alexandra második Európában kiadott kislemezeként fog megjelenni május 17-én. A klip premierére tegnap kerülhetett sor. A zenei videót április közepén forgatták Angliában egy medence mellett, ahol természetesen Pitbull is feltűnik. A házibuli hangulatát megragadó videóban Alexandra egy igen merész öltözékben szerepel. Szinte kissé már Lady Gagához hasonlít.

Alexandra Burke - Megérkezett Alexandra Burke és Pitbull közös klipje

A legtöbb helyen azt olvashatjuk, hogy Alexandra Burke a 2008-as X Factorban tűnt fel. Azonban arról sem szabad elfeledkeznünk, hogy a fiatal tehetség már 2005-ben is elindult a népszerű showban. Akkor viszont, sokak megdöbbenésére, még a hetes döntőbe sem sikerült bekerülnie. A zsűri túl fiatalnak tartotta az akkor mindössze 16 éves lányt.

Alexandra nem adta fel. Szorgosan gyakorolta az éneklést és folyamatosan képezte magát, azért, hogy végül ismét a szigorú zsűri elé álljon. Már a válogatón ámulatba ejtette Simon Cowelléket, és szinte egyenes úton jutott el a végső döntőig. Már a műsor második szakaszában borítékolható volt Alexandra sikere, azonban a döntőben még rátett egy lapáttal. A Beyoncéval előadott közös duettje és az örökzöld Hallelujah eléneklése után megkérdőjelezhetetlenné vált végső győzelme.

A Hallelujah után, Bad Boys című dala meghozta a várva várt sikert a nemzetközi piacon is. Itthon is számtalan rajongóra tett szert a manapság is gyakran felcsendülő felvétellel. Harmadik kislemeze a kevésbé sikeres Broken Heels után pedig újra a csúcsra érhet az All Night Long c. számmal.

engyus

2010. 04. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megérkezett Alexandra Burke és Pitbull közös klipje cikk képei
Alexandra Burke - Megérkezett Alexandra Burke és Pitbull közös klipjeAlexandra Burke - Megérkezett Alexandra Burke és Pitbull közös klipje