Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Common albumán Kanye West is dolgozik

Common - Common albumán Kanye West is dolgozik

Common visszatért a stúdiózáshoz, ugyanis most kezdett el dolgozni az új albumán, Kanye West és No I.D producerek segítségével. Úgy jellemezte az új anyagot, mint egy "álmodozó" as "lélekig hatoló hip-hop" lemezt.

Next Time

"Ez jó zene. A számok utcai zenék lesznek, mindig ezekhez nyúlok vissza amikor rappelek. Persze most új helyzetek vannak, ezért új megoldások kellenek."

Amióta a pjojekt elindult, Common No I.D, (jó neve van - a szerk.) és Kanye West producerekkel dolgozik együtt, ami nem meglepő, ugyanis mindketten szerepeltek már az előző albumain is. ("Be", "Finding Forever,","Resurrection","One Day It'll All Make Sense"). A tervek szerint legkorábban késő nyáron fog kijönni az anyagból egy single.

Common egyébként a "Just Wright" című romantikus vígjátékban is szerepel, amelyben egy NBA kosárlabda játékost alakít. A filmben szintén szerplő Queen Latifah-el együtt felvett egy klipet is, "The Next Time" címmel, amelyet Karriem Riggins rendezett.A zenei karrierje, és filmszerepei mellett Common egy Chicago-i nonprofit alapítványt is létrehozott, „Common Ground Foundation” néven:

Common - Common albumán Kanye West is dolgozik

"Rita Williams-el, és egy csapat más emberrel dolgozunk azon, hogy a fiatalokat érzelmileg, mentálisan, pszichológiailag, szociálisan, és egészség megőrzési szempontból is segítsük, - felekezettől, és bőrszíntől függetlenül”

-CsL-

2010. 04. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Common albumán Kanye West is dolgozik cikk képei
Common - Common albumán Kanye West is dolgozikCommon - Common albumán Kanye West is dolgozik