Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A You Tube sztár egy klipben Justin Timberlake-kel

Esmée Denters - A You Tube sztár egy klipben Justin Timberlake-kel

Elkészült Esmée Denters legújabb klipje, melyben Justin Timberlake is szerepel. A Love Dealer című dalhoz készült videoklip tegnap debütált az énekesnő hivatalos weboldalán.

Love Dealer

Aki gyakran böngészi a YouTube videóit, már találkozhatott Esmée Denters nevével és dalaival. Az amatőr tehetségből, mára sztárrá váló fiatal énekesnő népszerűsége egyre csak növekszik. Legújabb dalában például Justin Timberlake-kel énekel duettet, amely szintén egy újabb állomás lehet a siker útján.

Esmée Denters története mesébe illő. A ma már 21 éves lány, a hollandiai Arnhemben született. Eleinte neves énekesek dalait adta elő, és töltötte fel a népszerű videós portálra. Főként kedvenc előadói, Natasha Bedingfield és Justin Timberlake dalait részesítette előnyben.

Esmée Denters - A You Tube sztár egy klipben Justin Timberlake-kel

Az ismert slágereket olyannyira jól adta elő, hogy egy Jonathan Berhane nevű holland menedzser, akinek nagyon megtetszettek Esmée felvételei, bemutatta őt egy menedzser társának. Majd 2008-ban megtörtént az, ami csak keveseknek adatik meg az életben. Esmée álma valóra vált. Maga Justin Timberlake ajánlott neki lemezszerződést.

Innentől felgyorsultak az események. Tavaly áprilisban jelent meg Esmée első kislemeze Outta Here címen. Második kislemeze az Admit It pedig szeptemberben került a boltokba. A tavaly májusban debütáló első stúdióalbuma szintén az Outta Here címet viseli. Ezen az albumon található meg a Justin Timberlake közreműködésével megalkotott Love Dealer című felvétel is.

Timberlake nem csak a dalban és a klipben kapott aktív szerepet. A dalt ugyanis Esmée-vel együtt írták meg. Az új felvétel a klippel egy időben, azaz tegnap jelenhetett meg, az Outta Here harmadik kislemezeként.

Eddig is hihetetlen Esmée története, de miért ne válhatna még meseszerűbbé a jövőben! Vajon igazi siker és világhírnév vár rá?

engyus

2010. 04. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 06. 21. 9:18
Esmée a leggjobb!!! Világsztár lessz belőle!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A You Tube sztár egy klipben Justin Timberlake-kel cikk képei
Esmée Denters - A You Tube sztár egy klipben Justin Timberlake-kelEsmée Denters - A You Tube sztár egy klipben Justin Timberlake-kel