Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újra támad a KISS-láz

Kiss - Újra támad a KISS-láz

Már csak huszonhatot kell aludni a nagy eseményig. Május 28-án ugyanis a világ egyik leglátványosabb rock-showja, a 35 éves Kiss együttes turnéja a Papp László Sportarénába érkezik.

„A Kiss jobb, mint valaha. Négykerék-meghajtású óriási gép vagyunk. Mi a célunk? Felrázni a Földet. Elterjeszteni a Sonic Boom evangéliumát" - dicsérte a portékát Gene Simmons frontember.

A Sonic Boom Over Europe: From The Beginning To The Boom (Hangrobbanás Európa-szerte: A kezdetektől a robbanásig) elnevezésű európai turnéjuk felhasználja az amerikai koncertek elemeit, mégis teljesen új, friss show-t láthatnak a rajongók, amely bemutatja az utolsó albumot is. Ez a lemez kezdett a legmagasabb chartpozícióban megjelenésekor az USA-ban a Kiss teljes karrierje során, és az egész világon óriási sikereket ért el. Így a Sonic Boom és a Kiss marketinggépezete még egy utolsó nagy hurrával elhitette a rajongókkal, hogy ismét érdemes démonnak maszkírozva koncertre járni. Hatvanéves nagyfaterok vették elő a Kiss Army feliratos pólókat a padlásról, de a fiatal nemzedéket is elkapta a Kiss-fertőzés.

Kiss - Újra támad a KISS-láz

A megrögzött gyűjtők pedig örülhetnek, hiszen újabb kincset szerezhetnek be: a banda élő koncertfelvételeit.

Hatalmas buli lesz, Budapest Rock City!

Zsó

2010. 04. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 05. 04. 18:28
felőlem támadhat, akár az AIDS is - nem érint. ;-P ""2010-05-04 18:20:21 "Csé" és a "SztárfigyelŐ"... ;-) ma délelőtt megtudhattuk, hogy x bevallotta, hogy meleg. Pfúj! :-P (Jut eszembe: A Penny Market egyre "veszélyesebb" hely lesz - számomra? ;-)) Ami pofont már össze provokáltam idáig... :-/ ""

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újra támad a KISS-láz cikk képei
Kiss - Újra támad a KISS-lázKiss - Újra támad a KISS-láz