Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Flo Rida és az Internetes társkeresés

Flo Rida - Flo Rida és az Internetes társkeresés

Megjelent Flo Rida és T-Pain legújabb közös munkája. A Zoosk Girl című újdonság, netes párkeresést bemutató klipje, tegnap debütált a világhálón.

Zoosk Girl

A tavalyi évhez hasonlóan Flo Rida ismét egy remek nyári slágerrel örvendeztette meg a rajongókat. Zoosk Girl című vadonatúj felvétele, amit T-Pain közreműködésével készített már márciusban megjelent. A klip bemutatására viszont egészen tegnapig várni kellett.

Flo Rida, becsületes nevén Tramar Dillard, 1979-ben született, természetesen Floridában. Tini korában egy helyi rap banda tagjaként lépett fel lakóhelyén és környékén. A sikeres érettségi után, üzleti tanulmányokat folytatott a Nevadai Egyetemen.

Flo Rida - Flo Rida és az Internetes társkeresés

A zenei életbe igazából 2008-ban sikerült berobbannia a Step Up 2 című mozifilm egyik sikerdalával, a Low című számmal. Ezt a dalt a most bemutatott Zoosk Girl-höz hasonlóan, szintén T-Painnel együtt adták elő. A sokak kedvencévé vált Low c. felvétel volt Flo Rida első kislemeze. Ezután hamarosan debütáló albuma is megjelenhetett Mail On Sunday címen.

Flo Rida több neves előadóval dolgozott már együtt. Például a már említett T-Painen kívül, Timbaland, a Black Eyed Peas fenegyereke will.i.am, és Sean Kingston is készített már közös produkciót a floridai rapperrel. Flo Rida akkor is jól döntött, mikor a tavalyi évben ismét egy duettre adta a fejét, mégpedig a ma már szintén népszerű és elismert Keshával. Ekkor született meg a mindannyiunk által ismert Right Round c. megasláger.

Sok mai énekeshez hasonlóan Flo Rida is a világhálón közli a legújabb információkat magáról. Márciusban például a Twitteren tudatta először rajongóival, hogy soron következő lemeze The Only One címen fog megjelenni az év második felében.

Az album első közkinccsé vált dala, ami egyben az új album első kislemeze is, a Zoosk Girl, melynek címe önmagáért beszél. A dal és a klip is egy népszerű internetes társkereső oldal példáján keresztül avat be minket a 21. századi párkeresés viszontagságaiba.

engyus

2010. 04. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Flo Rida és az Internetes társkeresés cikk képei
Flo Rida - Flo Rida és az Internetes társkeresésFlo Rida - Flo Rida és az Internetes társkeresés