Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Christina Aguilera: Not Myself Tonight klippremier

Christina Aguilera - Christina Aguilera: Not Myself Tonight klippremier

Nagy várakozások után végre megjelent Christina Aguilera, Not Myself Tonight című dalának videoklipje. A zenei videó eléggé kihívóra sikeredett, talán még a zenecsatornáknak is problémát fog okozni.

Not Myself Tonight

Már régóta köztudott, hogy Christina 2006 után végre új albummal tér vissza ebben az évben. A közelmúltban már be is mutatta, a június 4-én megjelenő, Bionic című stúdióalbum első kislemezét, a Not Myself Tonight c. felvételt. A dal új klipjét mától mi is megtekinthetjük!

Azt hiszem elmondható, hogy négy év után egy teljesen új Christinával állunk szemben. Egy sokkal vadabb és kihívóbb nővel, aki ezen tulajdonságait az új dalban és klipben egyaránt bizonyítja is.

Christina Aguilera - Christina Aguilera: Not Myself Tonight klippremier

A Not Myself Tonight című dal a Bionic első kislemezeként jelent meg március 30-án. Az új szerzemény Ester Dean és Polow da Don nevéhez fűződik. A dal a világ számos pontján remekül szerepel. Az amerikai Billboard Hot 100-as listáján egy 23. hellyel nyitott. Március vége óta, már az itthoni rádiókban is gyakran felcsendül Christina Aguilera új dala.

A zenei videót április 7-én kezdték el forgatni. A rendező az a Hype Williams volt, akinek a nevéhez már számos híres dal zenei videójának elkészítése fűződik. Többek között ő rendezte Kanye West Gold Digger c. klipjét, valamint az ő keze munkája nyomán született, Lady Gaga és Beyonce, Video Phone c. dalának videója is.

A videó megtekintése után, mindenki döntse el maga, mennyire is lett kihívó és botrányos az új klip. Az viszont tény hogy Christina Aguilera, tőle szokatlan külsővel és öltözékben pompázik a zenei videóban. Nem beszélve az igen kihívó jelentekről. Kíváncsian várjuk a zenecsatornák meddig engedik lejátszani az új felvételt.

engyus

2010. 04. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 04. 30. 21:22
Lady Gaga, Madonna és Gwen Stefani koppintás az egész klip. Ennek a nőnek van hangja és mégis beáll a sorba, mert nem tud egyéniség lenni. SZOMORÚ! Ne játssza egyik adó se, felesleges... BOTRÁNYOSAN ROSSZ!
Vendég 2010. 05. 01. 0:28
ócska ribanc
Vendég 2010. 05. 01. 15:06
szerintem eddig volt stílusa, a marilyn monroe-s, szőke, göndör fürtös, dívás dolog. ez viszont nemigen illik hozzá, sőt ezzel egy a sok közül, mondhatni közönséges. a klip meg.. egyszer megnéztem. köszi, elég is volt belőle:)
Vendég 2010. 05. 01. 16:01
Christina szép és jól énekel, semmi szüksége nem volt rá, hogy bolondot csináljon magából :/ Azt meg sosem értetttem, hogyha valaki elmegy szülni, utána miért egy ilyen jellegű videóval kell visszatérni? Erre a klipre elkéne egy korhatár karika :S
Vendég 2010. 05. 01. 18:12
Szerintem nagyon cool a szám, igaz, h. koppintja Gagát, de nekem nagyon bejön,.majd elintézik ezt ők egymás közt :-)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Christina Aguilera: Not Myself Tonight klippremier cikk képei
Christina Aguilera - Christina Aguilera: Not Myself Tonight klippremierChristina Aguilera - Christina Aguilera: Not Myself Tonight klippremier