Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szóló lemezzel rukkol elő a The Killers frontembere

The Killers - Szóló lemezzel rukkol elő a The Killers frontembere

A zenekar weblapjának nyitóoldalán most ezt olvashatjuk: ÚJ SZÓLÓ ALBUM – FLAMINGO – HAMAROSAN A BOLTOKBAN. Izgalmas szintetizátor, élénk sípszók, s egy-egy artikulálatlan fejhang. Ennyit már tudunk róla.

Brandon Flowers tavaly még tagadta, hogy szóló karrierre vágyik. Egyes website-ok arról írtak, Flowers saját albuma már készül, a zenekar azonban tagadta.

„Brandon Flowers nem hagyja el a The Killerst” – tudhatták meg a rajongók az Island Recordstól.

A The Killers most mégis szünetel. Ezt már januárban kijelentette az együttes:

„Hat éve egyfolytában turnézunk és lemezeket gyártunk. Az emberek elvárják tőlünk, hogy életünk végéig non-stop ezt csináljuk. De szükségünk van egy kis nyugalomra, hogy kicsit magunkkal is foglalkozzunk” – mondta Dave Keuning gitáros.
Flowers mellett egyébként a dobos is akcióba lép. Ronnie Venucci a Keane és a Noah and the Whale tagjaival szövetkezik Mt. Desolation néven.

Zsó

2010. 05. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 05. 04. 17:17
EZ a következő cikk alá szól! csak az kidobja a hsz-okat a főoldalra, azaz nem enged beírni. hülllye m.hu, nem ez az egyetlen ilyen oldala! " Justin Bieber idősebb nőkkel randizna A 16 éves popsztár hivatalosan is megerősítette, hogy nem jelent számára gondot, ha a nője idősebb nála - amíg az nem múlt el 40 éves. Arról nem beszélt a popcsillag, hogy függetlennek kell e lennie ehhez a hölgynek. " http://www.music.hu/news.php?cikk=8976 " ...akkor "Bé"-nél nagyon bejöhetne... "Igaz Hölgyem?" ja, itt csak "Csé" olvas, "Bé" nem. nem hiszem. :)) jaj, ez megint kidobál az írás bevitel helyett! :-( "

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szóló lemezzel rukkol elő a The Killers frontembere cikk képei
The Killers - Szóló lemezzel rukkol elő a The Killers frontembereThe Killers - Szóló lemezzel rukkol elő a The Killers frontembere